НОВИНИ ДНЯ: Російська армія відходить із Криму: полковник запасу ЗСУ Світан вказав на ознаки  Гарріс випереджає Трампа за підтримкою в чотирьох ключових штатах із семи, - Bloomberg  1 серпня буде сухо і спекотно - на півдні до +32°  Україну знову накриє аномальна спека: коли і де буде жарити майже +40  Бензин, дизель та автогаз подорожчали за останній місяць: які ціни на АЗС  31 липня переважно без опадів, удень прогріє до +30°  До України йде циклон та холод зі Скандинавії: синоптик розказав, як зміниться погодавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2024   Франція, Париж   НОК, Контракти
348 Метки:  Париж, Франція.

«Ми будемо сильніші», — стримано прокоментував суддівство на Олімпіаді Ілля Ковтун

За крок до омріяної медалі зупинився Ілля Ковтун. У фіналі особистого багатоборства українець став четвертим — лише 0,2 бала відділити українця від подіуму. Про емоції Іллі від фіналу читайте у коментарі для пресслужби НОК.

«Це — Олімпійські ігри, це — найголовніші змагання, тож емоцій багато і це стрес. Вважаю, що четверте місце це також гарний результат, але, звісно, можна було краще. Буду старатися в двох інших фіналах — у вільних вправах та на брусах, адже попереду ще є шанси», — коментує свій результат Ілля Ковтун та додає, що на бурсах буде підіймати складність: з 6.7 в особистому багатоборстві до 7.0, щоб поборотися за місце на подіумі. Пише НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team. Про це повідомляють Контракти.UA.

«Сьогодні я міг краще виступити і на коні. На стрибку була помилка. Поперечину також міг краще зробити. Але вже є кінцевий результат, і ти більше нічого не зміниш», — такими словами закінчив аналізувати свій виступ українець.

 «Вони працюють, як бачать, — стримано прокоментував суддівство на Олімпіаді Ілля Ковтун, — Але нічого страшного, ми будемо сильніші, будемо боротися на вільних вправах та на брусах. Найважчі місця — це друге та четверте. Сьогодні у мене четверте: зовсім трохи не вистачило до п’єдесталу. Вже після змагань будемо робити всі висновки, що не так зробили».

На запитання щодо відмінностей між публікую на Іграх в Токіо та Парижі українець відповів, що різниця в атмосфері дуже відрізняється, у Парижі значно приємніше виступати:

«Коли багато глядачів і дуже шумно в залі — це дає додаткову мотивацію, більш адреналіну, тож ти можеш виступати краще».

Щиро бажаємо Іллі Ковтуну успіхів у майбутніх двох фіналах на Олімпіаді у Парижі! Підтримуємо та вболіваємо!

#StandWithUkraine #НОК #Україна #УкраїнськийСпорт #Ukraine #UkrainianSport #Олімпіада #Олімпійськіігри #Олімпійськіігри2024 #Париж2024 #Paris2024 #ОІ2024НОК #Olympics #Разомдоперемоги #Націяпереможців

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
соревнования, архитектура, столкновения, пейзажи, выборы, марш, самолеты, Путин, живопись, полиция, война, митинги, терроризм, Россия, НАТО, Верховная Рада, США, Донбасс, пляжи, традиции, Сергей Смоленцев, животные, Війна, авиация, акции, пандемия, праздники, Александр Зубко, фотоподборки, ВМС, визиты, учения, автомобили, фестивали, стихийные бедствия, ЗСУ, передовая, пожары, общество, фотография, искусство, мода, обстрелы, фотопроект, природа, спорт, дети, церковь, путешествия, фотоконкурсы, Нацгвардия, культура, выставки, коронавирус, люди, Львів, уикенд, музыка, Майдан, парады, футбол, история, сборная Украины, показы, юмор, корабли, Новый Год, протесты, Дмитрий Дятлов, Карпаты, мир, медицина, военная техника, Зеленский, дизайн, женщины, суд, зима, Китай, Польша, Киев, #Євромайдан, ВСУ, технологии, Динамо, портрет, оккупация, Шахтер, карантин, ДСНС, Киевщина, экология, солдат, Крым, Порошенко, политика, туризм, город, Одесса, Бахмут

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36