НОВИНИ ДНЯ: Путін хоче "дипломатично" отримати 30% української території, - Зеленський  Військовий збір в Україні: як зміняться податки від 1 вересня  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз синоптикині  Як далеко ЗСУ просунулися в Курській області за тиждень: оцінка експерта  Курська операція не є окупацією: Зеленський назвав головну причину наступу на територію РФ  Удари по аеродрому "Саваслейка" дали результати: експерт оцінив, скільки МіГ-31К залишилось у РФ  Якою буде погода в останні дні літа: синоптик дав невтішний прогнозвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
28.08.2024   США   ТСН, Контракти
325 Метки:  США.

Сильвестр Сталлоне показав себе з дружиною в молодості та повідомив про важливе свято в родині

У старшої доньки зіркового подружжя був день народження.

Популярний американський актор Сильвестр Сталлоне розповів про особливе свято в його родині, а також потішив архівними світлинами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Так, старша донька зірки бойовиків від акторки та моделі Дженніфер Флавін святкує день народження. Тож, у своєму фотоблогу актор ніжно привітав Софію зі святом. Знаменитість показав їхнє архівне фото, де він ще молодий з дружиною тримав зовсім маленьку донечку на руках. Також Сталлоне опублікував і фото, які були відносно нещодавно зроблені. Зокрема, артист продемонстрував, як Софія виростала і змінювалася з роками.

Також зірка Голлівуду адресував доньці теплі слова з привітаннями та побажаннями. Артист зазначив, які якості цінує в Софії, та наголосив, що з її появою світ став кращим.

"З днем народження, мою прекрасну донечку Софію! Це фото ніби вчора було зроблене. Ми так пишаємося щедрістю, креативністю та добром, який ти несеш у світ", - зазначив актор.

Нагадаємо, нещодавно день народження святкувала дружина Сильвестра Сталлоне. Актор ніжно вітав Дженніфер Флавін зі святом та показував, який вигляд його кохана мала в молодості.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
стихийные бедствия, мир, сборная Украины, война, соревнования, выборы, обстрелы, политика, пейзажи, Крым, оккупация, Путин, солдат, Польша, пожары, терроризм, Зеленский, история, Донбасс, митинги, медицина, спорт, полиция, учения, уикенд, технологии, Майдан, Китай, Киевщина, ВМС, животные, фотоподборки, #Євромайдан, мода, церковь, дизайн, коронавирус, выставки, суд, авиация, женщины, город, музыка, военная техника, ВСУ, Нацгвардия, марш, фотопроект, Львів, фестивали, архитектура, праздники, Россия, Новый Год, столкновения, визиты, протесты, Війна, дети, культура, ЗСУ, Дмитрий Дятлов, акции, пляжи, автомобили, путешествия, НАТО, корабли, ДСНС, портрет, традиции, экология, Київ, туризм, передовая, самолеты, Карпаты, Одесса, Александр Зубко, природа, общество, Шахтер, США, Порошенко, фотография, люди, Динамо, Верховная Рада, карантин, живопись, Киев, зима, фотоконкурсы, юмор, Бахмут, искусство, пандемия, Париж, футбол, Сергей Смоленцев

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36