НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
31.08.2024   Велика Британія   ТСН, Контракти
270 Метки:  Велика Британія.

Вона могла б вижити: охоронець принцеси Діани назвав фатальну помилку, яка її вбила

Принцеса Уельська загинула в автомобільній аварії в Парижі 31 серпня 1997 року. Але, на думку колишнього співробітника Діани, цієї трагедії могло б і не статися.

Колишній охоронець принцеси Лі Сансум випустив книжку, де детально описує свій досвід охорони найвідомішої жінки у світі. Містер Сансум був частиною команди захисту Мохамеда та Доді Аль-Фаєдів, тому коли Доді та Діана почали зустрічатися влітку 1997 року, колишній Королівський військовий поліцейський зав'язав близькі стосунки з принцесою. Йому було доручено наглядати за Діаною та двома її синами, принцом Вільямом і принцом Гаррі, під час їхнього перебування на віллі пана Аль-Фаєда в Сен-Тропе, пише express. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Містер Сансум не працював тієї ночі, коли Діана та Доді загинули в автокатастрофі в Парижі. І він вважає, що якби він був, принцеса могла б бути ще живою. В інтерв'ю The Sun раніше цього місяця колишній офіцер охорони розповів, що, на його думку, спричинило смерть Діани.

"Міг бути я в тій машині. Ми тягнули соломинку, щоб визначити, хто супроводжуватиме Тревора (охоронець Діани, який був на передньому сидінні автомобіля і єдиний, хто вижив в аварії) тими вихідними. Коли я дізнався, що в аварії вони не були пристебнуті ременями безпеки, я зрозумів, чому вони не вижили. Я завжди наполягав на цьому", - заявив він.

Експерт з особистої охорони додав, що для сім'ї Аль-Фаєда було стандартною практикою пристібати ремені безпеки на вимогу Мохамеда. Також відомо, що пан Ріс-Джонс був пристебнутий ременем безпеки під час аварії, у той час як інші стверджували, що жоден із пасажирів не був пристебнутий ременями безпеки.

У своїй книжці Сансум написав: "Під час розслідування основна увага приділялася ременям безпеки і тому факту, що люди, які загинули в автокатастрофі — Діана, Доді та Анрі Поль — не були пристебнуті ременями безпеки. Був пристебнутий тільки Тревор і він вижив".

"Моєю початковою реакцією на звістку про аварію було запитання, як це могло статися — вони їхали в надійній машині, і я не міг уявити, як троє людей могли ось так загинути на вулицях Парижа. Але потім я побачив стан автомобіля. Пізніше, коли я дізнався, що вони не були пристебнуті ременями безпеки, я почав розуміти, чому вони не вижили", — сказав охоронець.

Також пан Сансум у своїй книжці, яка надійшла у продаж у четвер, сказав: "Я ні на мить не вірю, що МІ-6 влаштувала вбивство Діани".

Відомо, що Анрі Поль, водій чорного Мерседеса, перебував у стані алкогольного сп'яніння та приймав ліки, що відпускаються за рецептом, коли сів за кермо вночі 31 серпня 1997 року.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
туризм, оккупация, соревнования, столкновения, марш, пляжи, политика, Зеленский, суд, Одесса, Війна, учения, митинги, портрет, культура, технологии, дизайн, город, солдат, ДСНС, НАТО, самолеты, Польша, Россия, женщины, футбол, музыка, Александр Зубко, выборы, автомобили, уикенд, мир, традиции, коронавирус, фотография, Бахмут, история, обстрелы, полиция, акции, Київ, выставки, пандемия, военная техника, фотоконкурсы, визиты, Верховная Рада, дети, США, зима, Порошенко, Карпаты, спорт, Динамо, Сергей Смоленцев, фестивали, пожары, церковь, Крым, фотопроект, Новый Год, Львів, карантин, мода, люди, Шахтер, Дмитрий Дятлов, фотоподборки, пейзажи, авиация, Киев, Путин, корабли, медицина, экология, стихийные бедствия, война, Киевщина, природа, животные, Нацгвардия, юмор, архитектура, протесты, Донбасс, Майдан, #Євромайдан, путешествия, праздники, Китай, терроризм, общество, ЗСУ, Париж, живопись, сборная Украины, искусство, ВСУ, ВМС, передовая

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36