НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.09.2024   Україна, Харків   РБК-Україна, Контракти

З'явилися фото наслідків нічних авіаударів по Харкову та передмістю

Вночі 9 вересня, орієнтовно о 3:00, росіяни здійснили авіаатаки по Харкову та передмістю. Є пошкодження приватних домоволодінь та житлових будинків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Харківської прокуратури. Про це повідомляють Контракти.UA.

За фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) правоохоронці розпочали досудові розслідування.

Повідомляється, що у Київському районі Харкова було пошкоджено приватні домоволодіння, господарчі приміщення, гараж, авто. Відомо, що внаслідок ворожого обстрілу виникла пожежа.

На території селища Мала Данилівка Харківського району росіяни пошкодили житлові будинки місцевих мешканів.

Зазначається, що внаслідок чергового удару ворога по Харковщині не було зафіксовано поранених.

"З вилучених уламків правоохоронцями попередньо встановлено, що ворог застосував ФАБ-250 з УМПК", - йдеться у заяві прокуратури.

Відомо, що прокурори та слідчі поліції продовжують здійснювати документування воєнних злочинів, вчинених російськими загарбниками.

Що передувало

Вночі 9 вересня у Києві, Харкові та низці областей України було оголошено повітряну тривогу через загрозу повітряних ударів ворога. До слова, у Київській області працювали сили протиповітряної оборони, як і у столиці.

За повідомленням мера Харкові Ігоря Терехова, на місці одного з прильотів по місту виникла пожежа.

На ранок Повітряні сили України повідомили, що під час нічної атаки ворога українські сили ППО збили 2 керовані ракети Х-59/69 та 6 ударних БпЛА "Shahed".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Польша, авиация, город, карантин, Динамо, медицина, Киев, фотография, оккупация, Париж, сборная Украины, ЗСУ, Путин, футбол, Київ, визиты, путешествия, природа, Львів, Порошенко, Бахмут, пандемия, Майдан, Киевщина, марш, фотопроект, акции, полиция, праздники, Війна, ВМС, протесты, церковь, Донбасс, женщины, НАТО, искусство, коронавирус, Одесса, военная техника, автомобили, Нацгвардия, обстрелы, Шахтер, соревнования, история, Сергей Смоленцев, животные, Дмитрий Дятлов, архитектура, Зеленский, терроризм, учения, пейзажи, Верховная Рада, передовая, корабли, Китай, фестивали, выставки, выборы, митинги, самолеты, живопись, технологии, мода, спорт, мир, фотоподборки, культура, пляжи, Крым, Україна, люди, политика, зима, дети, ДСНС, фотоконкурсы, традиции, Новый Год, портрет, музыка, туризм, ВСУ, война, суд, Россия, солдат, пожары, общество, стихийные бедствия, столкновения, Александр Зубко, экология, США, #Євромайдан, уикенд, юмор, дизайн