НОВИНИ ДНЯ: Оладки з грушею без цукру: рецепт корисного сніданку  Синоптикиня попередила про короткочасне похолодання в Україні та повідомила кого воно не торкнеться  Куди в Росії досягають ракети Storm Shadow: мапа об’єктів  Путін не виключає можливості оголосити ще одну хвилю мобілізації, - ISW  Тепло, як у серпні: у Києві оновлений четвертий температурний рекорд за три дні  Комітет Ради підтримав заборону на мобілізацію обмежено придатних до 25 років  Просить техніку у Судану і Венесуели: експерт про те, чому РФ прагне завершити війнувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
18.09.2024   Україна, Львів   РБК-Україна, Контракти

У Львові підпалили кінотеатр "Дзвін": будівля вигоріла вщент

У Львові під ранок, 18 вересня, згорів кінотеатр "Дзвін". Будівля повністю згоріла, попередньо, її підпалили.

"Сьогодні, близько 06:00, здійнялася пожежа в кінотеатрі "Дзвін", що біля памʼятника Бандери у Львові", - йдеться у повідомленні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Львівську міськраду. Про це повідомляють Контракти.UA

Приміщення повністю вигоріло, за попередньою інформацією, причина пожежі - підпал.

"Постраждалих в пожежі немає. Натомість зазнали пошкоджень сусідні будівлі - бізнес та приватні помешкання", - додали в міськраді.

Зараз на місці працюють рятувальники та правоохоронні органи.

Як повідомлялося, раніше в центрі Львова сталася пожежа на площі Ринок. Пожежа сталася в одному із закладів харчування.

Крім того, у січні минулого року у Львові пожежники врятували на пожежі 60 людей, із них 10 дітей та евакуювали 20 осіб. Трьох людей було врятовано.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
учения, портрет, терроризм, люди, Нацгвардия, животные, Верховная Рада, фотоподборки, Донбасс, юмор, фестивали, США, технологии, Александр Зубко, коронавирус, Новый Год, Киев, Майдан, экология, спорт, протесты, Китай, фотопроект, военная техника, передовая, история, туризм, НАТО, выставки, искусство, оккупация, мода, Сергей Смоленцев, визиты, ЗСУ, культура, автомобили, суд, митинги, политика, обстрелы, Путин, Україна, зима, Зеленский, война, пожары, пандемия, музыка, медицина, Київ, Россия, Львів, пляжи, дети, фотоконкурсы, ВСУ, соревнования, фотография, Одесса, марш, Порошенко, церковь, традиции, корабли, Динамо, стихийные бедствия, столкновения, Польша, карантин, полиция, самолеты, праздники, Париж, природа, футбол, сборная Украины, Крым, Бахмут, дизайн, живопись, уикенд, мир, ВМС, путешествия, Шахтер, ДСНС, общество, авиация, город, Киевщина, солдат, пейзажи, женщины, Війна, выборы, архитектура, #Євромайдан, акции, Дмитрий Дятлов