НОВИНИ ДНЯ: Всього +3 градуси. Синоптики попередили, яка погода в Україні буде в перший день жовтня  Якщо Путін вдарить по АЕС: сценарії загроз і виживання  "Втручання" у вибори в США: Україна просуває план перемоги, Захід шукає виходу з війни будь-якою ціною  Заморозки у жовтні - звичайне явище. Якої погоди очікувати в Україні у другий місяць осені  Коли День захисників і захисниць України 2024 року: чому змінилася дата святкування  Головний економіст Китаю зник після критики в бік Сі Цзіньпіна, - WSJ  "Формула миру може припинити війну": Зеленський розповів, як обійти вето Росії в Радбезі ООНвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
20.09.2024   Софі Лорен   ТСН, Контракти
1413 Метки:  Софі Лорен.

Софі Лорен виповнилося 90 років: який вигляд мала легендарна акторка у молодості

Вона — культурне явище, чий вплив виходить далеко за межі кіно.

20 вересня легендарній акторці Софі Лорен виповнилося 90 років. Вона є однією з останніх нині живих зірок Золотого віку Голлівуду і є однією з найвидатніших акторок кіно.

Попри поважний вік, Лорен хоча й не часто, але іноді з'являється на світських заходах, а також 2020 року знялася у фільмі "Життя попереду" свого сина Едоардо Понті. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Лорен народилася у бідній сім'ї 1934 року і була вихована матір'ю. Її кар'єра була довгою, але розпочалася не з кіно. У віці 14 років Лорен взяла участь у конкурсі краси, який вона не виграла, але це стало початком її кар'єри. Вона привернула увагу кінопродюсера Карло Понті, який згодом став її наставником, чоловіком та партнером на все життя. Понті помітив потенціал дівчини і допоміг їй отримати невеликі ролі в італійських фільмах і таким чином розпочалася її кар'єра, яка тривала понад 70 років.

1962 року Софі здобула "Оскар" і це стало проривом у її кар'єрі, адже перемога була новаторською: вперше актор чи акторка здобули премію за роль у фільмі не англійською мовою.

Кар'єра злетіла до нових висот. Вона успішно перейшла до Голлівуду, знімалась разом з деякими найгучнішими іменами в індустрії того часу.

За свою блискучу кар'єру Софі Лорен здобула безліч нагород та почестей. Крім премії "Оскар" за роль у фільмі "Чочара", вона отримала другий "Оскар" 1991 року — почесну нагороду, яка визнає її внесок у світовий кінематограф. Лорен також отримала премію "Золотий глобус", премію BAFTA та премію Каннського кінофестивалю.

Що стосується особистого життя Софі Лорен, то вона була одружена лише один раз. Її чоловіком був Карло Понті, за якого вона вийшла заміж 1957 року. Вони були віддані одне одному до смерті Понті 2007 року. У них народилося двоє синів — Карло Понті-молодший та Едоардо Понті.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
животные, ВМС, туризм, марш, акции, военная техника, природа, пожары, архитектура, Дмитрий Дятлов, мир, Нацгвардия, соревнования, самолеты, стихийные бедствия, музыка, учения, Зеленский, Сергей Смоленцев, зима, Майдан, Одесса, Війна, юмор, люди, культура, суд, праздники, #Євромайдан, столкновения, уикенд, мода, НАТО, Путин, США, искусство, солдат, терроризм, Киев, история, фотография, Україна, политика, передовая, коронавирус, Александр Зубко, спорт, Париж, фотоподборки, медицина, обстрелы, технологии, Новый Год, пляжи, Карпаты, ДСНС, фестивали, автомобили, пейзажи, женщины, Шахтер, футбол, Львів, Донбасс, выборы, карантин, дети, корабли, полиция, Россия, пандемия, фотопроект, Порошенко, фотоконкурсы, война, путешествия, Китай, экология, Динамо, Киевщина, Київ, авиация, митинги, Польша, выставки, дизайн, Бахмут, Крым, сборная Украины, традиции, город, протесты, ВСУ, портрет, оккупация, общество, Верховная Рада, живопись, ЗСУ, церковь