НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
28.09.2024   Украина, Крим   РБК-Україна, Контракти
109 Метки:  Украина, Крим.

Партизани провели розвідку одного з полігонів росіян у Криму

Партизани розвідали російський полігон "Ангарський" у Криму. Його вдалося розкрити, незважаючи на обережність окупантів.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ". Про це повідомляють Контракти.UA.

"Агенти зафіксували активні навчання на полігоні 126-ї окремої бригади берегової оборони", - йдеться у повідомленні.

На території полігону, за даними партизанів, виявлено нові оборонні споруди та військова техніка.

"Особовий склад доставляють до точки на в'їзді до села, де їх висаджують, після чого вони продовжують рух пішки, а машини залишаються біля дороги", - зазначають в "АТЕШ".

Ситуація у Криму

Російські війська захопили півострів Крим у 2014 році. Після цього він перетворився на масштабну базу окупантів, яка забезпечує загарбників, які беруть участь у вторгненні РФ.

При цьому Сили оборони України постійно завдають ударів по важливих об'єктах РФ у Криму. Нещодавно партизани провели розвідку в Бахчисарайському районі, де знайшли нові вогневі точки та обладнані оборонні споруди на узбережжі Чорного моря.

Окупанти ставлять огородження вздовж узбережжя, закриваючи прохід до моря. За словами партизанів, окупанти бояться висадки українського десанту, що штовхає їх на залучення якнайбільшої кількості особового складу до зведення фортифікаційних споруд та вогневих точок.

Додамо, що нещодавно РБК-Україна писало про те, що РФ використовує цивільних для облаштування фортифікацій у Криму. Зокрема кількість окупантів, задіяних у роботах у Севастополі, значно зменшилася.

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
корабли, женщины, выборы, НАТО, война, фотопроект, Китай, живопись, Порошенко, природа, Донбасс, юмор, медицина, архитектура, пляжи, зима, город, коронавирус, Новый Год, Россия, дизайн, Зеленский, мир, солдат, США, политика, Одесса, животные, спорт, дети, учения, Польша, уикенд, самолеты, путешествия, мода, пожары, оккупация, #Євромайдан, ВСУ, митинги, традиции, музыка, Львів, акции, обстрелы, экология, Війна, фотоконкурсы, общество, марш, протесты, туризм, Україна, выставки, Київ, Париж, фотоподборки, люди, сборная Украины, пандемия, авиация, Александр Зубко, Динамо, праздники, футбол, полиция, фестивали, Майдан, терроризм, ДСНС, Нацгвардия, пейзажи, фотография, стихийные бедствия, искусство, Киевщина, технологии, история, Киев, ЗСУ, Верховная Рада, соревнования, автомобили, Путин, столкновения, портрет, передовая, Шахтер, военная техника, ВМС, Сергей Смоленцев, Карпаты, Крым, суд, церковь, Дмитрий Дятлов, культура, карантин, Бахмут