НОВИНИ ДНЯ: Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
06.10.2024   Велика Британія   ТСН, Контракти

Це було нестерпно: як за принцесою Діаною полювали папараці

Від того моменту, як стало відомо про її стосунки з принцом Уельським – на той момент спадкоємцем британського престолу – за леді Діаною Спенсер папараці влаштували справжнє полювання.

Діана не могла ступити і кроку без камер фотографів, які оточували її всюди, де б вона не з'явилася. Переважно вони чергували біля її будинку у Лондоні, де леді Ді жила з кількома подругами. На той час вона все ще працювала помічницею вихователя у дитячому садку "Молода Англія" у Пімліко. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

На цьому архівному фото можна побачити, як Діану просто на вулиці оточували чоловіки із камерами. Це був 1980-й рік, початок її стосунків із принцом Чарльзом. У біографії "Діана. Справжня історія з її вуст" Ендрю Мортона, який писав її зі слів принцеси, леді Ді розповідала, що була абсолютно не готова до такої надмірної уваги з боку преси і називала цей період свого життя важким.

На цьому фото принцесу зазнімковано незадовго до оголошення про її заручини з Чарльзом, принцом Уельським (заручини відбулися 26 лютого 1981 року). На офіційних фото Чарльз та Діана мають щасливий вигляд, але на фото із повсякденного життя майбутня принцеса геть налякана.

Все подальше життя після весілля Діани і Чарльза, що відбулося 29 липня 1981 року, принцеса була "об'єктом бажань" для папараці. Фотографії з нею чудово продавалися, а фотографи того часу були нещадні у своїх методах зробити бажані знімки Діани, які можна було продати за кругленьку суму.

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
карантин, медицина, культура, уикенд, коронавирус, природа, мир, туризм, ДСНС, Карпаты, Порошенко, политика, терроризм, пейзажи, портрет, Киев, Бахмут, митинги, ЗСУ, обстрелы, экология, церковь, фотография, путешествия, люди, Динамо, Майдан, Донбасс, технологии, сборная Украины, самолеты, юмор, Одесса, Сергей Смоленцев, Киевщина, марш, автомобили, фотоконкурсы, Верховная Рада, Війна, Київ, солдат, Новый Год, ВМС, искусство, фестивали, корабли, Крым, США, Дмитрий Дятлов, НАТО, соревнования, история, фотопроект, оккупация, Париж, выставки, Россия, спорт, война, суд, мода, город, полиция, авиация, футбол, Путин, женщины, Львів, фотоподборки, дизайн, Александр Зубко, праздники, столкновения, музыка, пожары, архитектура, протесты, стихийные бедствия, Нацгвардия, военная техника, дети, общество, Китай, Зеленский, зима, акции, учения, пляжи, традиции, Шахтер, Україна, #Євромайдан, животные, ВСУ, Польша, живопись, выборы, пандемия, передовая