НОВИНИ ДНЯ: В Україні вдарять заморозки, частину областей накриють дощі: синоптикиня дала прогноз на середу  Переведення годинника 2024. Коли Україна перейде на зимовий час  ЄС інвестує російські гроші у збройову промисловість України – WP  Як зміниться мобілізація, якщо Путін "притягне" до нас армію з КНДР: експерт назвав сценарії  Українців попередили про сильні заморозки найближчими днями: де чекати похолодання  Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР  Перемога не буде такою, як ви можете собі уявити – Сенцоввсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.10.2024   Велика Британія   ТСН, Контракти

Разом майже 20 років: розкрито секрет щасливого шлюбу Чарльза та Камілли

Король Чарльз та королева Камілла живуть у шлюбі вже 19 років. А 30 років до цього чекали на можливість одружитися, а ще дозволу на свій шлюб від королеви Єлизавети II.

У чому ж секрет такого довгого та успішного шлюбу Камілли та Чарльза? Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Королівські експерти в один голос твердять, що причиною тому є той факт, що вони обидвоє мають схоже почуття гумору. Камілла любить читати книжки і дуже начитана, а Чарльз любить обговорювати з нею різні теми за пообіднім чаєм.

Психологи сказали б, що цей шлюб заснований на схожих інтересах і цінностях, що і робить його таким міцним.

Королівська експертка Дженні Бонд каже, що їхній гумор – це те, що з самого початку пов'язувало цю пару. Камілла здатна зрозуміти Чарльза, як ніхто інший.

Коли у лютому 2024 року стало відомо, що у короля діагностували рак, Камілла стала його опорою та підтримкою та оберігає чоловіка від зайвих хвилювань. З цієї причини вона також проти, щоб Чарльз зустрічався зі своїм молодшим сином Гаррі, адже ці зустрічі не завжди добре впливають на здоров'я короля.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Чарльз зупиняє своє лікування раку.

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
война, фотоподборки, НАТО, Донбасс, спорт, митинги, туризм, ВСУ, корабли, ДСНС, Одесса, Путин, Україна, Дмитрий Дятлов, Новый Год, терроризм, мода, Війна, женщины, фотоконкурсы, Александр Зубко, пейзажи, ВМС, США, фотография, Сергей Смоленцев, зима, люди, передовая, Нацгвардия, культура, живопись, Китай, самолеты, ЗСУ, уикенд, полиция, Верховная Рада, столкновения, пандемия, церковь, солдат, авиация, военная техника, Київ, #Євромайдан, портрет, выборы, музыка, Киев, футбол, история, соревнования, выставки, юмор, протесты, пожары, Польша, мир, Киевщина, Париж, общество, фестивали, политика, пляжи, Россия, Динамо, природа, путешествия, оккупация, фотопроект, медицина, Зеленский, сборная Украины, коронавирус, Карпаты, Бахмут, искусство, суд, стихийные бедствия, животные, Крым, Порошенко, Шахтер, визиты, учения, Львів, марш, традиции, карантин, обстрелы, праздники, город, дети, акции, Майдан, технологии, архитектура, автомобили, дизайн