НОВИНИ ДНЯ: Сирні млинці: смачний рецепт до сніданку  Майор ЗСУ назвав мету активного наступу ворога на фронті: доки це триватиме  Погода в Україні різко погіршиться: Синоптики попереджають про сильні заморозки  Мобілізація вже з 18?: що про зниження призовного віку кажуть військові  Голубці з гарбузом: цікавий рецепт вегетаріанської страви  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтня  Комбриг "Хартії" виступив за обмеження демократичних прав ухилянтів: що він пропонуєвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
12.10.2024   Україна, Запоріжжя   РБК-Україна, Контракти

Ворог бив по Запоріжжю КАБами. Уточнені наслідки нічного обстрілу

Запоріжжя цієї ночі зазнало ворожого обстрілу із застосуванням, за попередніми даними, керованих авіабомб (КАБів). Російські загарбники завдали три удари по місту.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Національну поліцію України та начальника Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова. Про це повідомляють Контракти.UA.

За даними правоохоронних органів, росармія завдала трьох авіаударів по території міста Запоріжжя у ніч проти 12 жовтня в період з 2:20 до 2:31.

Загарбники поцілили:

по об'єкту інфраструктури,

по приватному сектору,

та по території кінного клубу.

"Наразі відомо про двох поранених громадян, серед них - 11-річна дитина", - передали в поліції та додали, що інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

"На місцях ворожих ударів працюють поліцейські, рятувальники та інші профільні служби міста", - йдеться в повідомленні НПУ.

Крім того, було розгорнуто мобільний пункт для звернень, куди люди можуть звернутися за допомогою або написати заяву про пошкоджене майно.

"Також постраждалі можуть зателефонувати за номерами 102 або +380504529195", - розповіли в поліції.

Який стан потерпілих

Як уточнив керівник ОВА, двоє людей від госпіталізації відмовились одразу, а 11-річна дівчинка отримала медичну допомогу в лікарні, й тепер вже перебуває вдома.

Перед тим чиновник повідомляв, що через ворожий обстріл у Запоріжжі були травмовані жінки 55 та 22 років, та 11-річна дівчинка.

Нічний авіаудар по Запоріжжю

Нагадаємо, цієї ночі, 12 жовтня, у Запоріжжі пролунали вибухи на тлі попереджання про загрозу авіаударів. Так, у Повітряних силах ЗСУ фіксували пуск ворогом керованих авіабомб (КАБ).

Вже вранці стало відомо, що у Запоріжжі внаслідок російського авіаудару були троє постраждалих. В ДСНС розповіли, що тривають аварійно-рятувальні роботи. Крім того, повністю був зруйнований приватний будинок, а пожежі охопили 35 "квадратів".

В ОВА також розповіли, що противник поцілив по приватних житлових будинках, та по виробничих приміщеннях одного з підприємств міста.

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
спорт, город, природа, зима, фотоподборки, политика, пейзажи, технологии, традиции, люди, США, обстрелы, карантин, суд, НАТО, туризм, история, уикенд, пандемия, путешествия, Польша, медицина, церковь, фотопроект, общество, Китай, Зеленский, передовая, Нацгвардия, Бахмут, Динамо, женщины, корабли, музыка, Киев, пожары, фотография, Александр Зубко, культура, Львів, ВМС, Крым, юмор, Киевщина, Одесса, выборы, Карпаты, футбол, соревнования, стихийные бедствия, дизайн, митинги, автомобили, самолеты, животные, ДСНС, #Євромайдан, сборная Украины, Київ, полиция, акции, учения, Дмитрий Дятлов, живопись, Путин, визиты, Верховная Рада, терроризм, Війна, авиация, военная техника, Україна, искусство, Париж, Россия, ЗСУ, война, мода, пляжи, столкновения, Новый Год, фотоконкурсы, выставки, дети, Сергей Смоленцев, Порошенко, солдат, портрет, протесты, мир, Шахтер, Майдан, фестивали, оккупация, коронавирус, праздники, архитектура, Донбасс, ВСУ, марш