НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація вже з 18?: що про зниження призовного віку кажуть військові  Голубці з гарбузом: цікавий рецепт вегетаріанської страви  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтня  Комбриг "Хартії" виступив за обмеження демократичних прав ухилянтів: що він пропонує  Росії не залякати НАТО погрозами, - Рютте  В Україні вдарять заморозки, частину областей накриють дощі: синоптикиня дала прогноз на середу  Переведення годинника 2024. Коли Україна перейде на зимовий часвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
16.10.2024   Велика Британія   ТСН, Контракти

Це круто навіть через 30 років: згадуємо один із найстильніших осінніх луків принцеси Діани

Це культовий, позачасовий, повсякденний образ, який матиме чудовий вигляд і сьогодні.

1994 року принцесу Діану сфотографували папараці в Лондоні, коли вона пішла на шопінг у Найтсбрідж. Діана, яка тоді ще була одружена з принцом, часто порушувала деякі правила в одязі, не бажаючи жертвувати своїм комфортом, але водночас не втрачаючи елегантності. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Того дня вона мала дуже стильний вигляд, оскільки поєднала білі штани з високим посадженням, а також трикотажну водолазку відтінку айворі. Також на ній був блейзер оливкового кольору із золотими ґудзиками.

Образ принцеси доповнили аксесуари в одному кольорі: коричневий пояс із широкою пряжкою, яким вона підкреслила талію, лофери та стильна сумка з довгими ручками.

Також Леді Ді одягла на очі сонцезахисні окуляри, а вуха та зап'ястя прикрасила золотими коштовностями.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ДСНС, Польша, зима, Путин, люди, ЗСУ, Новый Год, искусство, Сергей Смоленцев, дети, Шахтер, медицина, Карпаты, Россия, спорт, военная техника, Китай, мир, технологии, корабли, Україна, Дмитрий Дятлов, коронавирус, оккупация, Київ, уикенд, стихийные бедствия, фотография, праздники, общество, Бахмут, выборы, Киевщина, Нацгвардия, выставки, суд, соревнования, живопись, культура, учения, НАТО, Порошенко, политика, пейзажи, Париж, Киев, архитектура, Александр Зубко, обстрелы, авиация, столкновения, Львів, портрет, полиция, Верховная Рада, мода, США, сборная Украины, карантин, терроризм, пожары, акции, традиции, Майдан, история, Донбасс, женщины, война, путешествия, пляжи, ВМС, туризм, Одесса, природа, ВСУ, Зеленский, экология, пандемия, передовая, фестивали, Війна, музыка, Динамо, фотоконкурсы, протесты, #Євромайдан, дизайн, фотопроект, самолеты, город, автомобили, животные, юмор, марш, футбол, митинги, церковь, солдат, фотоподборки, Крым