НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток від 28 жовтня до 3 листопада  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 28 жовтня – 3 листопада 2024 року  Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмінвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.10.2024   Україна   ТСН, Контракти

Смертельний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла

Внаслідок атаки загинули дві жінки і 14-річна дівчинка.

Кількість постраждалих у Дніпрі внаслідок ракетного удару зросла до 20. Четверо з постраждалих – діти. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Вже 20 постраждалих у Дніпрі. Серед них діти: дівчата 8 та 16 років й двоє 17-річних хлопців", – йдеться в заяві.

Лисак зазначив, що було пошкоджені лише цивільні об'єкти.

На місці працюють рятувальники, медики, поліцейські, комунальники, благодійники.

За даними Офісу генпрокурора, внаслідок атаки по Дніпру загинули дві жінки і 14-річна дівчинка.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Нагадаємо, росіяни завдали ракетного удару по Дніпру в ніч проти 26 жовтня. Загинули троє людей і спершу було відомо про 19 постраждалих. У місті знищений житловий будинок, пошкоджені 13 багатоквартирних та 2 приватні будинки, 30 авто.

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Китай, терроризм, праздники, архитектура, Киевщина, оккупация, Бахмут, ДСНС, туризм, церковь, спорт, женщины, зима, фотоподборки, военная техника, марш, мир, выборы, акции, юмор, Крым, животные, Сергей Смоленцев, полиция, корабли, Київ, ЗСУ, Порошенко, сборная Украины, путешествия, Одесса, #Євромайдан, протесты, фотопроект, самолеты, Новый Год, Польша, технологии, Динамо, визиты, коронавирус, ВСУ, ВМС, фотография, дизайн, митинги, Россия, музыка, мода, природа, уикенд, авиация, политика, футбол, Дмитрий Дятлов, стихийные бедствия, Карпаты, культура, пандемия, пляжи, США, Верховная Рада, Україна, Путин, Зеленский, Александр Зубко, Нацгвардия, фотоконкурсы, традиции, люди, Майдан, фестивали, учения, обстрелы, столкновения, карантин, Шахтер, искусство, Киев, война, соревнования, пейзажи, портрет, живопись, общество, история, Париж, НАТО, медицина, Війна, дети, автомобили, выставки, город, Львів, суд, пожары, солдат, Донбасс, передовая