НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
28.12.2016   Львів, Україна   Facebook/ Евгений Кравс

Надія Савченко у Львові презентувала «РУНА»

У Львові 27 грудня відбулася прес-конференція народного депутата України Надії Савченко. Надія перенесла свою презентацію з Києва до Львова через застуду одного з "ідеологів" її нового проекту - львів'янина Теодора Дяківа.
Під час прес-конференції на тему «Концепція системних змін України як унітарної децентралізованої республіки» Надія Савченко презентувала свою громадську платформу «РУНА»: рух, реформи, революція українського народу.
Надія Савченко заявила, що «система знівелювала всі цінності Майдану». Також вона наголосила, що її платформа не є політичною партією. Політик відмовилася відповідати на запитання журналістів, які не стосувалися теми її візиту до Львова. Мотивували це тим, що начебто інші питання відвертатимуть увагу від головної мети прес-конференції. Окрім Надії Савченко, на прес-конференції був присутній Назар Мухачов, якого представили як сотника 26-ї сотні самооборони Майдану, отамана ГО "Українське козацьке військо", та Теодор Дяків, політик зі Львова, представник експертної групи "Народний суверенітет".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
фестивали, обстрелы, карантин, США, Китай, фотоподборки, архитектура, путешествия, протесты, Крым, политика, митинги, автомобили, война, туризм, передовая, живопись, Бахмут, Динамо, Париж, уикенд, история, сборная Украины, полиция, суд, Шахтер, Россия, Карпаты, искусство, город, Сергей Смоленцев, НАТО, церковь, соревнования, авиация, традиции, коронавирус, музыка, культура, Новый Год, дети, Майдан, животные, Війна, ЗСУ, пейзажи, мода, Путин, Нацгвардия, Зеленский, спорт, фотоконкурсы, Верховная Рада, терроризм, Порошенко, Киевщина, природа, футбол, Львів, военная техника, акции, стихийные бедствия, пандемия, фотопроект, Донбасс, женщины, зима, ВМС, самолеты, солдат, Александр Зубко, выставки, учения, медицина, Польша, фотография, пожары, марш, #Євромайдан, юмор, Киев, ВСУ, портрет, оккупация, люди, выборы, ДСНС, Україна, технологии, корабли, праздники, общество, столкновения, пляжи, дизайн, Дмитрий Дятлов, мир, Київ, Одесса, экология