<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.01.2018   Львівська обл., Україна   zaxid.net, Варта-1
13621 Метки:  протесты, акции, граница.

Мітингувальники перекрили дороги до трьох пунктів пропуску на Львівщині

10 січня, приблизно о 10:00 мітингувальники перекрили дорогу до пунктів пропуску «Шегині – Медика» та «Рава-Руська – Гребенне», що на українсько-польському кордоні. Згодом митники повідомили про перекриття дороги у селі Роснівка, що приблизно у 10 км від пункту пропуску «Краковець –Корчова».
У Шегинях протестувальники пообіцяли патрульним, що кожні 30 хвилин пропускатимуть по 10 автомобілів, щоб уникнути сутичок між активістами та людьми, що їдуть за кордон. Станом на 14:30 протестувальники розблокували дорогу до Шегинь та Краковця.
Мітингувальники виступають проти змін до Подактового кодексу, які набули чинності з початку року. Раніше протестувальники анонсовували, що 10 січня перекриють дороги до усіх пунктів пропуску на Львівщині.
Додамо, що поліція Волині також інформує, що протестувальники перекрили дорогу до пункту пропуску у Ягодині. Акція протесту розпочалась приблизно о 9:00.
Станом на 15:00, за інформацією поліції, люди розблокували дороги до усіх трьох пунктів пропуску на кордоні із Польщею.
Нагадаємо, що змінами до Податкового кодексу передбачено, що без мита в Україну можна ввозити товари в ручному або супроводжуваному багажі сумою до 150 євро (в аеропортах – до 1000 євро) і вагою до 50 кг. Однак ці норми діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні більше 24 годин і в'їжджає до країни не частіше одного разу протягом 72 годин. Якщо ж норма про 72 години не буде дотримана (тобто якщо перетин кордону відбувається частіше), то без податків можна завезти лише товар на суму до 50 євро.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
США, марш, учения, столкновения, путешествия, война, ВСУ, дизайн, Киевщина, Шахтер, животные, #Євромайдан, медицина, Крым, соревнования, Нацгвардия, коронавирус, обстрелы, Одесса, экология, авиация, военная техника, Зеленский, Россия, выборы, Китай, политика, церковь, протесты, тест-драйв, Дмитрий Дятлов, уикенд, портрет, передовая, пандемия, Динамо, полиция, туризм, ЗСУ, пожары, природа, фотография, оккупация, общество, митинги, стихийные бедствия, Карпаты, спорт, история, Киев, сборная Украины, технологии, акции, Війна, архитектура, музыка, солдат, зима, карантин, ВМС, Бахмут, Львів, фотоконкурсы, НАТО, корабли, Польша, фестивали, пляжи, юмор, Верховная Рада, самолеты, дети, Донбасс, Сергей Смоленцев, культура, искусство, ДСНС, город, терроризм, Александр Зубко, фотопроект, пейзажи, суд, Путин, парады, выставки, женщины, праздники, футбол, фотоподборки, мир, люди, визиты, Майдан, мода, Новый Год, Порошенко, традиции, живопись, автомобили

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36