НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
30.03.2018   Киев, Украина   ДСНС України

ДСНС перевірили ТРЦ Києва після трагедії в Кемерові

ДСНС України: "30 березня, на доручення Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Голова ДСНС Микола Чечоткін дав старт масштабним перевіркам об'єктів із масовим перебуванням людей на предмет виконання вимог пожежної безпеки. Цього ж дня, за участю представників провідних телеканалів та інформаційних агентств країни у столиці відбулася перша перевірка в одному з найбільших торговельно-розважальних центрів міста. Рятувальники запросили журналістів, аби охопити якомога більшу аудиторію і разом із ними показати людям, на що звертати увагу під час відпочинку у ТРЦ.
Як працює система раннього виявлення та оповіщення про пожежу, де мають знаходитися засоби пожежогасіння та у якій кількості. А також як знайти безпечний вихід з приміщення закладу та куди звертатися, якщо виявлені порушення. Про все це розповів присутнім заступник начальника управління пожежної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін.
Практична ж фаза складалась із перевірки системи оповіщення та системи автоматичної пожежної сигналізації та пожежогасіння. За легендою, необхідно проінформувати глядачів, що опинилися у приміщенні кінотеатру під час виникнення пожежі. Для цього представники ТРЦ піднесли до одного з датчиків пожежного сповіщувача спеціальний прилад для перевірки — димову палицю. Одразу ж гучномовці торговельно-розважального центру зреагували на загрозу і повідомили усіх відвідувачів про необхідність евакуації. В свою чергу, працівники кінотеатру показували глядачам шляхи виходу.
Після цього усі присутні ознайомилися із роботою Центру управління системою протипожежного захисту ТРЦ. Саме у цьому приміщенні приймаються та обробляються сигнали тривоги і здійснюється відповідне реагування автоматики у разі пожежі.
Завершилася перевірка ліквідацією умовної пожежі, що виникла на території підземного паркінгу торговельно-розважального центру. В умовах щільного задимлення - максимально наближених до реальних, рятувальники перевірили справність автоматичної пожежної сигналізації та пожежогасіння.
Підбиваючи підсумки, Голова Служби Микола Чечоткін зауважив, що такі перевірки проходитимуть по всіх громадських закладах в режимі додаткового тренування персоналу. Він також підкреслив, що вся інформація про їх перебіг буде публічною".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Новый Год, фестивали, культура, автомобили, история, живопись, фотопроект, экология, оккупация, митинги, коронавирус, самолеты, акции, политика, животные, Путин, ВСУ, пандемия, Китай, традиции, уикенд, Майдан, мир, Верховная Рада, искусство, #Євромайдан, Россия, Бахмут, люди, фотография, авиация, ЗСУ, Порошенко, фотоподборки, пляжи, военная техника, война, ВМС, Нацгвардия, визиты, марш, выборы, дети, Сергей Смоленцев, карантин, праздники, стихийные бедствия, футбол, портрет, туризм, НАТО, Киевщина, медицина, учения, Карпаты, город, общество, ДСНС, Динамо, столкновения, музыка, корабли, Польша, спорт, сборная Украины, Александр Зубко, технологии, Крым, Киев, выставки, женщины, США, протесты, церковь, Одесса, терроризм, солдат, Дмитрий Дятлов, природа, обстрелы, Львів, архитектура, юмор, путешествия, парады, дизайн, соревнования, Війна, Донбасс, передовая, фотоконкурсы, зима, полиция, пейзажи, мода, Зеленский, Шахтер, показы, суд, пожары

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36