<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
17.04.2019   Україна   Facebook/ Традиція і Порядок

«Легіони Порядку»: в Україні з'явилася чергова парамілітарна організація

Політичний рух "Традиція і Порядок" в минулу неділю провів перший вишкіл та урочисту присягу своєї нової "спортивної структури" - "Легіонів Порядку".
“Силами Легіону ми повернемо порядок на українські вулиці, держава отримає підготовлений військовий резерв. Легіони захистять порядок там, де громадськість залякана, а правоохоронці безсилі", - обіцяє "Традиція і Порядок" на своєї сторінці у Facebook. - "До Легіонів увійдуть найбільш мотивовані, сміливі та підготовлені представники нашого руху — Легіонерами стануть найкращі. Наше найперше завдання — налагодження ґрунтовної системи військової та фізичної підготовки наших бійців. Легіонери досконало опанують навички та вміння, що виділятимуть їх серед покірного натовпу.
1. Базова фізична підготовка. У здоровому тілі — здоровий дух. Якщо ти не здатен вдосконалити своє тіло, як ти збираєшся допомогти країні?
2. Навички рукопашного бою. Саме рукопашний бій є найкращим маркером поведінки людини в стресовій ситуації. І саме на рингу або ж в октагоні ми усвідомлюємо, на що ми насправді здатні.
3. Військова підготовка. В умовах війни кожен має опанувати базові тактичні прийоми, навчитися взаємодіяти у складі підрозділів, бути здатним надати медичну допомогу, уміти вправлятися зі спеціальним військовим спорядженням та озброєнням.
4. Вогнева підготовка. Кожен легіонер має на високому рівні володіти як індивідуальною стрілецькою, так і груповою зброєю. Володіння зброєю — не право, це обов’язок.
5. Ідеологічна підготовка. Можна добре стріляти та вправно битися, але головна зброя воїна в його голові. Легіонер — це людина, яка знає, за що бореться.
Настав час зібрати сили в кулак. Приєднуйся до Легіонів Порядку!".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
стихийные бедствия, показы, портрет, терроризм, пейзажи, Дмитрий Дятлов, животные, искусство, Китай, митинги, парады, солдат, #Євромайдан, Киев, обстрелы, самолеты, визиты, ВСУ, архитектура, Одесса, Донбасс, фотоподборки, Крым, Майдан, традиции, пляжи, коронавирус, мода, НАТО, авиация, передовая, Верховная Рада, суд, праздники, выставки, музыка, Россия, Польша, путешествия, церковь, протесты, акции, Новый Год, Александр Зубко, Порошенко, пожары, общество, ВМС, футбол, люди, оккупация, учения, Львів, город, полиция, столкновения, живопись, Нацгвардия, ЗСУ, Карпаты, женщины, фестивали, история, уикенд, зима, Зеленский, Путин, корабли, культура, дети, Війна, спорт, пандемия, США, ДСНС, Сергей Смоленцев, фотоконкурсы, мир, марш, медицина, война, фотопроект, выборы, политика, Бахмут, природа, Динамо, автомобили, фотография, сборная Украины, Шахтер, соревнования, юмор, дизайн, военная техника, туризм, Киевщина, технологии, экология, карантин

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36