<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
17.04.2019   Україна   Facebook/ Традиція і Порядок

«Легіони Порядку»: в Україні з'явилася чергова парамілітарна організація

Політичний рух "Традиція і Порядок" в минулу неділю провів перший вишкіл та урочисту присягу своєї нової "спортивної структури" - "Легіонів Порядку".
“Силами Легіону ми повернемо порядок на українські вулиці, держава отримає підготовлений військовий резерв. Легіони захистять порядок там, де громадськість залякана, а правоохоронці безсилі", - обіцяє "Традиція і Порядок" на своєї сторінці у Facebook. - "До Легіонів увійдуть найбільш мотивовані, сміливі та підготовлені представники нашого руху — Легіонерами стануть найкращі. Наше найперше завдання — налагодження ґрунтовної системи військової та фізичної підготовки наших бійців. Легіонери досконало опанують навички та вміння, що виділятимуть їх серед покірного натовпу.
1. Базова фізична підготовка. У здоровому тілі — здоровий дух. Якщо ти не здатен вдосконалити своє тіло, як ти збираєшся допомогти країні?
2. Навички рукопашного бою. Саме рукопашний бій є найкращим маркером поведінки людини в стресовій ситуації. І саме на рингу або ж в октагоні ми усвідомлюємо, на що ми насправді здатні.
3. Військова підготовка. В умовах війни кожен має опанувати базові тактичні прийоми, навчитися взаємодіяти у складі підрозділів, бути здатним надати медичну допомогу, уміти вправлятися зі спеціальним військовим спорядженням та озброєнням.
4. Вогнева підготовка. Кожен легіонер має на високому рівні володіти як індивідуальною стрілецькою, так і груповою зброєю. Володіння зброєю — не право, це обов’язок.
5. Ідеологічна підготовка. Можна добре стріляти та вправно битися, але головна зброя воїна в його голові. Легіонер — це людина, яка знає, за що бореться.
Настав час зібрати сили в кулак. Приєднуйся до Легіонів Порядку!".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
терроризм, столкновения, полиция, Нацгвардия, фотоконкурсы, искусство, сборная Украины, город, ВСУ, корабли, война, животные, НАТО, Війна, мода, Одесса, коронавирус, солдат, люди, акции, Порошенко, оккупация, карантин, суд, митинги, Дмитрий Дятлов, медицина, фестивали, мир, Карпаты, тест-драйв, культура, визиты, парады, праздники, пейзажи, Польша, Бахмут, самолеты, природа, марш, Зеленский, Киевщина, фотоподборки, Путин, зима, церковь, #Євромайдан, пляжи, выборы, футбол, Новый Год, дети, традиции, пожары, Китай, Динамо, США, архитектура, соревнования, юмор, технологии, пандемия, Сергей Смоленцев, выставки, Верховная Рада, автомобили, музыка, экология, Львів, авиация, учения, Александр Зубко, политика, стихийные бедствия, Россия, протесты, военная техника, фотопроект, уикенд, ДСНС, ЗСУ, фотография, Донбасс, Киев, общество, Крым, история, дизайн, спорт, путешествия, передовая, Майдан, обстрелы, Шахтер, ВМС, женщины, живопись, туризм, портрет

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36