НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москвувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.07.2019   Київ, Україна   kyivcity.gov.ua
19007 Метки:  Киев, пляжи, Троещина.

У Києві на Троєщині відкрили новий пляж

У Києві відкрили новозбудований пляж «Троєщина», що поруч із однойменним житловим масивом. У результаті ремонтних робіт акваторію пляжу збільшили до 1,7 га, завезли пісок, збудували вбиральні, дитячий і спортивний майданчики та інші елементи інфраструктури. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, інспектуючи новий пляж.
«Ми відкриваємо новий пляж для жителів Троєщини. Раніше це була зона відпочинку, що користувалась великою популярністю. Тому логічним було рішення перетворити цю зону відпочинку на справжній облаштований пляж. Тут розчищена акваторія площею 1,7 га, очищено дно, привезений пісок. Дуже важливо, що тут є доріжки для людей старшого віку та людей з інвалідністю. Тут встановлений спортивний та дитячий майданчики. Тут є спеціально відведене місце для пікніків. Без вихідних тут чергують рятувальники», – говорить Петро Пантелеєв.
За словами заступника голови КМДА, щодня тут відпочивають 15 тисяч осіб і головне, щоб цей відпочинок був безпечним та зручним.
Вартість виконаних цього року робіт – 13 млн грн.
Вісім столичних пляжів цього року отримали екологічні сертифікати – міжнародну відзнаку «Блакитний прапор». Серед них – сім муніципальних пляжів: «Веселка», «Венеція», «Галерний» та «Молодіжний», «Дитячий», «Золотий» та «Пуща-Водиця». Для порівняння: у 2017 році лише 3 пляжі мали блакитний прапор. Загалом для киян та гостей столиці працює 14 муніципальних пляжів та 18 зон відпочинку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
протесты, фотография, Александр Зубко, Крым, Зеленский, война, Порошенко, традиции, суд, столкновения, искусство, соревнования, Новый Год, экология, акции, женщины, дизайн, НАТО, Київ, марш, Путин, США, спорт, история, город, пейзажи, Бахмут, Карпаты, #Євромайдан, Киев, уикенд, Майдан, коронавирус, люди, выборы, учения, Нацгвардия, Динамо, автомобили, сборная Украины, мир, Львів, корабли, терроризм, самолеты, ДСНС, Париж, медицина, природа, Сергей Смоленцев, фотоконкурсы, Одесса, мода, Шахтер, авиация, пляжи, передовая, ЗСУ, митинги, общество, футбол, Україна, солдат, музыка, зима, юмор, оккупация, технологии, выставки, Дмитрий Дятлов, карантин, политика, Донбасс, живопись, дети, Польша, полиция, Киевщина, военная техника, Верховная Рада, ВСУ, фотопроект, архитектура, туризм, праздники, стихийные бедствия, фестивали, Россия, пожары, церковь, обстрелы, пандемия, животные, культура, портрет, Китай, ВМС, фотоподборки, путешествия, Війна