НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
04.10.2019   Житомир, Україна   Офіс Президента України

«Ми один одного розуміємо»: зустріч Зеленського та Лукашенка в Житомирі

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком у рамках участі в Другому форумі регіонів України та Республіки Білорусь у м. Житомирі. Під час спілкування глав держав у вузькому колі визначено порядок денний відносин двох країн.
«Ми одне одного розуміємо. Я вважаю, що наші люди дружні, ментально близькі. Я пишаюся та впевнений, що кожен українець гордий, що в нас такі добрі сусіди і стосунки», – сказав Президент України на початку зустрічі. Олександр Лукашенко зі свого боку зазначив, що сьогодні вони з Володимиром Зеленським зустрічаються віч-на-віч, щоб іще раз «звірити годинники» та обговорити порядок денний.
«Я впевнений, що все, про що ми домовимося, виконуватиметься», – зауважив Президент Білорусі. Також він запевнив Володимира Зеленського, що Україна ніколи не матиме проблем на білоруському кордоні.
«Ви ніколи взагалі не мали проблем з території Білорусі і з Білоруссю, ви ніколи не матимете їх. Ми завжди будемо найбільш добрими та надійними вашими прихильниками, партнерами», – підкреслив Олександр Лукашенко.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
полиция, фотоподборки, передовая, оккупация, марш, война, стихийные бедствия, женщины, праздники, пандемия, ЗСУ, Польша, футбол, портрет, Александр Зубко, Путин, музыка, митинги, Зеленский, обстрелы, животные, Війна, авиация, общество, сборная Украины, выставки, Дмитрий Дятлов, культура, спорт, НАТО, Бахмут, экология, Київ, солдат, технологии, политика, медицина, протесты, ДСНС, Новый Год, зима, фотография, учения, Динамо, столкновения, Париж, соревнования, Шахтер, Майдан, Львів, Киев, выборы, Китай, пожары, суд, ВМС, Порошенко, Верховная Рада, #Євромайдан, пляжи, США, военная техника, Одесса, история, дизайн, путешествия, пейзажи, традиции, Україна, дети, Сергей Смоленцев, Россия, живопись, церковь, самолеты, уикенд, мода, фотоконкурсы, искусство, акции, Нацгвардия, терроризм, природа, корабли, ВСУ, фестивали, город, автомобили, визиты, фотопроект, архитектура, Карпаты, люди, мир, карантин, Киевщина, юмор, коронавирус, туризм, Донбасс