НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
04.10.2019   Житомир, Україна   Офіс Президента України

«Ми один одного розуміємо»: зустріч Зеленського та Лукашенка в Житомирі

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком у рамках участі в Другому форумі регіонів України та Республіки Білорусь у м. Житомирі. Під час спілкування глав держав у вузькому колі визначено порядок денний відносин двох країн.
«Ми одне одного розуміємо. Я вважаю, що наші люди дружні, ментально близькі. Я пишаюся та впевнений, що кожен українець гордий, що в нас такі добрі сусіди і стосунки», – сказав Президент України на початку зустрічі. Олександр Лукашенко зі свого боку зазначив, що сьогодні вони з Володимиром Зеленським зустрічаються віч-на-віч, щоб іще раз «звірити годинники» та обговорити порядок денний.
«Я впевнений, що все, про що ми домовимося, виконуватиметься», – зауважив Президент Білорусі. Також він запевнив Володимира Зеленського, що Україна ніколи не матиме проблем на білоруському кордоні.
«Ви ніколи взагалі не мали проблем з території Білорусі і з Білоруссю, ви ніколи не матимете їх. Ми завжди будемо найбільш добрими та надійними вашими прихильниками, партнерами», – підкреслив Олександр Лукашенко.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Донбасс, фотография, Александр Зубко, фотоподборки, Україна, Россия, Одесса, праздники, учения, Новый Год, Путин, Верховная Рада, Шахтер, портрет, фотоконкурсы, стихийные бедствия, медицина, США, столкновения, Дмитрий Дятлов, политика, мир, уикенд, экология, соревнования, Китай, корабли, животные, фестивали, военная техника, зима, НАТО, ВСУ, Киев, оккупация, солдат, пожары, Майдан, фотопроект, музыка, дизайн, церковь, Львів, спорт, люди, пандемия, пляжи, протесты, живопись, Порошенко, Париж, визиты, сборная Украины, самолеты, Сергей Смоленцев, технологии, ВМС, карантин, мода, футбол, терроризм, Нацгвардия, митинги, коронавирус, выставки, природа, передовая, Польша, ДСНС, Динамо, ЗСУ, город, история, автомобили, Війна, юмор, дети, туризм, война, #Євромайдан, Крым, выборы, путешествия, авиация, Зеленский, пейзажи, культура, архитектура, общество, акции, женщины, искусство, Киевщина, суд, Бахмут, марш, Київ, традиции, обстрелы, полиция