НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.06.2020   США   Reuters

У золотій труні на білій кареті: похорон Джорджа Флойда

У США поховали афроамериканця Джорджа Флойда, який загинув під час затримання наприкінці травня. Його смерть спричинила хвилю протестів у країні та світі проти неправомірних дій поліції. Церемонія прощання відбулася у рідному місті Флойда Х'юстоні, штат Техас, у церкві The Fountain of Praise. Службу транслювали онлайн.
Члени сім’ї Флойда прийшли в церкву в одязі білого кольору. Промови виголосили священнослужителі, родичі загиблого, а також чиновники, члени Палати представників і правозахисники. Виступив на похоронах за допомогою відеотрансляції і колишній віцепрезидент США Джо Байден.
«Ми не можемо відвертатися. Ми не повинні відвертатися. Ми не можемо залишити це, думаючи, що ми знову можемо відвернутися від расизму, від системних зловживань, які все ще переслідують американське життя», — сказав Байден.
«Я можу дихати. І поки я дихаю, справедливість візьме гору. Це не просто вбивство, це злочин ненависті», – заявила племінниця Флойда Брук Вільямс. Активіст за громадянські права темношкірих, політик та священник Ел Шарптон сказав: «Бог забрав викинутий камінь та зробив його наріжним каменем руху, який збирається змінити цілий світ».
Після церемонії прощання тіло Флойда «останню милю» провезли до кладовища на катафалку, який запрягли кіньми. Чоловіка поховали поруч з його мамою на кладовищі Houston Memorial Gardens у місті Перленд.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
учения, музыка, Війна, обстрелы, пейзажи, история, Шахтер, уикенд, самолеты, выборы, фотопроект, выставки, стихийные бедствия, авиация, Нацгвардия, футбол, Польша, город, автомобили, Китай, пожары, Порошенко, фотоконкурсы, животные, митинги, туризм, зима, природа, коронавирус, Карпаты, люди, церковь, Путин, женщины, культура, дети, ВСУ, пандемия, война, архитектура, фестивали, Киев, НАТО, технологии, Майдан, фотография, визиты, Верховная Рада, #Євромайдан, искусство, Россия, военная техника, общество, спорт, тест-драйв, полиция, оккупация, ВМС, юмор, столкновения, передовая, Александр Зубко, традиции, мода, Зеленский, Динамо, политика, карантин, ЗСУ, протесты, экология, терроризм, Сергей Смоленцев, акции, марш, Львів, США, суд, Крым, путешествия, праздники, дизайн, парады, Бахмут, ДСНС, фотоподборки, портрет, Новый Год, Дмитрий Дятлов, Киевщина, соревнования, пляжи, Донбасс, медицина, солдат, сборная Украины, мир, живопись, корабли, Одесса

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36