<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
02.12.2020   Київ, Україна   football24.ua, ua-football.com, football.ua, footboom.com, bbc.com

Порвав всуху: «Шахтар» вдруге обіграв «Реал» у ЛЧ

Донецький "Шахтар" вдруге поспіль у розіграші групового етапу Ліги чемпіонів переміг чемпіона Іспанії мадридський "Реал". На домашньому стадіоні у Києві гірники перемогли з рахунком 2:0. На виїзді у жовтні "Шахтар" виграв 2:3.
Перший гол у домашньому матчі в другому таймі забив Дентіньйо на 56-й хвилині, а подвоїв перевагу Соломон на 82-й. Іспанці атакували до кінця матчу, але гірники не дали їм забити. Загалом іспанці переважали у грі весь матч, але не змогли нічого зробити біля воріт Трубіна.
"Шахтар" у цьому розіграші групового етапу Ліги чемпіонів виступає у групі В. У ній гірники грають з мадридським "Реалом", італійським "Інтером" та німецькою "Борусією Менхенгладбах". Раніше "Шахтар" двічі розгромно програв "Борусії" - 6:0 та 4:0. Також зіграв унічию з "Інтером" та один раз переміг "Реал".
Наразі після домашньої перемоги над "Реалом" "Шахтар" вийшов на друге місце у групі з 7 очками. Стільки ж має "Реал", а лідером є "Борусія" з 8 очками. "Інтер", з яким "Шахтар" гратиме в останньому турі, має 5 пунктів. Італійці ввечері 1 грудня драматично обіграли "Борусію" 2:3.
Перше та друге місце у групі дає право продовжити виступи у Лізі чемпіонів у плей-офф, а третє - у Лізі Європи. Доля усіх чотирьох команд вирішуватиметься в останньому турі. "Шахтар" у разі перемоги над "Інтером" точно гарантує собі подальші виступи у Лізі чемпіонів, а у разі програшу може лишитись навіть без Ліги Європи.
У нинішньому сезоні вперше з 2015 року Україну в груповому етапі ЛЧ представляють одразу два клуби: донецький "Шахтар" та київське "Динамо". Обидві команди свої домашні матчі проводять у Києві на "Олімпійському". Ігри розводять, щоб одна команда грала вдома, а інша у цей тиждень на виїзді.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
город, портрет, Динамо, животные, акции, юмор, война, ЗСУ, пожары, праздники, Сергей Смоленцев, уикенд, США, Польша, Карпаты, учения, суд, Киев, Одесса, обстрелы, политика, люди, терроризм, женщины, Львів, фотопроект, фестивали, общество, путешествия, стихийные бедствия, Шахтер, Дмитрий Дятлов, традиции, соревнования, военная техника, пляжи, Донбасс, музыка, медицина, культура, фотоконкурсы, история, мир, коронавирус, Війна, туризм, показы, пандемия, НАТО, Александр Зубко, спорт, дизайн, протесты, #Євромайдан, церковь, экология, живопись, столкновения, мода, Верховная Рада, Зеленский, марш, технологии, передовая, Порошенко, футбол, дети, Китай, фотография, авиация, архитектура, солдат, природа, сборная Украины, визиты, автомобили, ДСНС, Майдан, Россия, фотоподборки, Нацгвардия, ВСУ, выборы, Новый Год, Киевщина, самолеты, Крым, ВМС, митинги, карантин, корабли, Бахмут, искусство, оккупация, полиция, тест-драйв, Путин, выставки, зима, пейзажи

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36