<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
02.12.2020   Київ, Україна   football24.ua, ua-football.com, football.ua, footboom.com, bbc.com

Порвав всуху: «Шахтар» вдруге обіграв «Реал» у ЛЧ

Донецький "Шахтар" вдруге поспіль у розіграші групового етапу Ліги чемпіонів переміг чемпіона Іспанії мадридський "Реал". На домашньому стадіоні у Києві гірники перемогли з рахунком 2:0. На виїзді у жовтні "Шахтар" виграв 2:3.
Перший гол у домашньому матчі в другому таймі забив Дентіньйо на 56-й хвилині, а подвоїв перевагу Соломон на 82-й. Іспанці атакували до кінця матчу, але гірники не дали їм забити. Загалом іспанці переважали у грі весь матч, але не змогли нічого зробити біля воріт Трубіна.
"Шахтар" у цьому розіграші групового етапу Ліги чемпіонів виступає у групі В. У ній гірники грають з мадридським "Реалом", італійським "Інтером" та німецькою "Борусією Менхенгладбах". Раніше "Шахтар" двічі розгромно програв "Борусії" - 6:0 та 4:0. Також зіграв унічию з "Інтером" та один раз переміг "Реал".
Наразі після домашньої перемоги над "Реалом" "Шахтар" вийшов на друге місце у групі з 7 очками. Стільки ж має "Реал", а лідером є "Борусія" з 8 очками. "Інтер", з яким "Шахтар" гратиме в останньому турі, має 5 пунктів. Італійці ввечері 1 грудня драматично обіграли "Борусію" 2:3.
Перше та друге місце у групі дає право продовжити виступи у Лізі чемпіонів у плей-офф, а третє - у Лізі Європи. Доля усіх чотирьох команд вирішуватиметься в останньому турі. "Шахтар" у разі перемоги над "Інтером" точно гарантує собі подальші виступи у Лізі чемпіонів, а у разі програшу може лишитись навіть без Ліги Європи.
У нинішньому сезоні вперше з 2015 року Україну в груповому етапі ЛЧ представляють одразу два клуби: донецький "Шахтар" та київське "Динамо". Обидві команди свої домашні матчі проводять у Києві на "Олімпійському". Ігри розводять, щоб одна команда грала вдома, а інша у цей тиждень на виїзді.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
#Євромайдан, ЗСУ, Війна, портрет, Александр Зубко, люди, терроризм, коронавирус, музыка, путешествия, НАТО, корабли, Китай, Донбасс, фотография, природа, Верховная Рада, стихийные бедствия, пожары, пляжи, фотоподборки, США, живопись, церковь, карантин, технологии, Путин, митинги, марш, уикенд, выставки, юмор, Львів, учения, военная техника, суд, сборная Украины, парады, авиация, политика, мир, ВСУ, Карпаты, праздники, футбол, Зеленский, самолеты, фотоконкурсы, Дмитрий Дятлов, культура, медицина, история, война, Польша, акции, зима, традиции, архитектура, город, Нацгвардия, визиты, Шахтер, мода, Россия, Бахмут, Новый Год, женщины, Одесса, Динамо, Майдан, Киевщина, ВМС, искусство, полиция, фестивали, показы, дизайн, общество, автомобили, ДСНС, оккупация, соревнования, пандемия, туризм, спорт, солдат, фотопроект, протесты, выборы, Порошенко, дети, столкновения, Киев, экология, пейзажи, передовая, Сергей Смоленцев, Крым, животные, обстрелы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36