<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.12.2020   Київ, Україна   КП Плесо

Оскароносний режисер у Києві на Дніпрі знімає фільм про видатного тренера

За підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України розпочались зйомки повнометражного фільму «Кремінь» («Storm School»). Про це повідомляє КП «Плесо».
Картина заснована на реальних подіях та розповідатиме про життєвий і професійний шлях видатного українського тренера вітрильного спорту Віктора Коваленка. Саме його вихованці принесли перші золоті та бронзові олімпійські медалі незалежній Україні на Олімпіаді в Атланті, а пізніше – численні найвищі спортивні нагороди збірній Австралії, яку він тренує і дотепер.
Роботу над стрічкою новозеландського режисера-постановника Вінсента Ворда, який має у доробку оскароносний фільм «What Dreams May Come» (1998), реалізує кінокомпанія «Пронто Фільм» у співпраці компаніями Altamira Creation AG (Швейцарія) та Neofilm GmbH (Німеччина). Фільм «Кремінь» має статус національного і, відповідно до Європейської конвенції про спільне кінематографічне виробництво, створюється в офіційній копродукції України, Австралії, Німеччини, Швейцарії та Китаю.
Протягом листопада 2020 року зйомки деяких епізодів фільму проводились в акваторії Дніпра у Києві та на Київському водосховищі.
На замовлення кінокомпанії «Пронто Фільм» фахівці Спеціалізованої аварійної рятувально-водолазної служби (САРВС) КП «Плесо» надавали комплекс послуг з аварійно-рятувального обслуговування. Забезпечено профілактичну роботу для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час проведення зйомок. Особлива увага приділялась безпеці неповнолітніх акторів, які виконують роль Віктора Коваленка у дитинстві та юності, а також акторів, які за сценарієм опинялись у воді. Окрім того, з метою створення у кадрі візуального ефекту «туману» активно використовувались димові шашки, і необхідно було в умовах низької видимості не допустити зіткнення суден. Тому рятувальники САРВС надавали судноводіям вказівки щодо безпечних траєкторій руху.
До вашої уваги бекстейдж роботи над створенням фільму «Storm School» на кількох київських локаціях.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Майдан, митинги, Александр Зубко, живопись, Новый Год, соревнования, юмор, Россия, НАТО, путешествия, Порошенко, военная техника, полиция, фотопроект, обстрелы, фестивали, туризм, карантин, спорт, культура, сборная Украины, марш, архитектура, ДСНС, пандемия, дизайн, корабли, пейзажи, Польша, город, фотоподборки, церковь, животные, Нацгвардия, женщины, солдат, мир, дети, столкновения, оккупация, люди, фотоконкурсы, портрет, стихийные бедствия, учения, ВМС, передовая, акции, ВСУ, Киев, Війна, история, Крым, музыка, Верховная Рада, визиты, выставки, Карпаты, Бахмут, #Євромайдан, природа, пожары, США, экология, коронавирус, Донбасс, праздники, Путин, общество, фотография, Динамо, зима, Дмитрий Дятлов, автомобили, Китай, мода, протесты, ЗСУ, Сергей Смоленцев, пляжи, Зеленский, Киевщина, технологии, выборы, политика, самолеты, тест-драйв, война, Львів, Одесса, терроризм, футбол, Шахтер, искусство, авиация, уикенд, парады, суд, медицина, традиции

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36