<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
07.07.2019 1194

На Днепропетровщине спасатели выловили змею в жилом доме

Змею ловили пятеро спасателей.  

Вечером 6 июля в Службу спасения обратились жильцы дома в селе Грушевато-Криничная Синельниковского района, куда попала змея. Об этом сообщают в пресс-службе ГСЧС в Днепропетровской области. 

Пятеро спасателей отправились на помощь, c помощью специального инструмента для отлова змей, они выловили пресмыкающееся длиной 0,6 м.

Змею вывезли за пределы населенного пункта. Напомним, ранее сообщалось, что в Николаеве змея забралась в квартиру и сожрала домашнего питомца. 

Оценка материала:

5.00 / 1
На Днепропетровщине спасатели выловили змею в жилом доме 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
07.07.2019 1194
Еще материалы раздела «Події»