<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Політика
Європа
17.01.2021 546

Глава МЗС Німеччини виступив за привілеї вакцинованим від COVID

Глава Міністерства закордонних справ Німеччини Хайко Маас виступив за привілеї для громадян, які вакцинували від коронавірусу і виробили імунітет. Вони повинні отримати можливість повернутися до суспільного життя.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті Bild am Sonntag.

"Я вважаю, що люди зі щепленням повинні мати можливість знову користуватися своїми основними правами... якщо в ресторанах або кіно будуть тільки вакциновані громадяни, то один одному вони шкоди не завдадуть", - зазначив міністр.

При цьому глава МЗС ФРН вкрай рідко висловлюється з внутрішньополітичної тематики. Він став першим членом уряду, який запропонував надати привілеї вакцинованим.

У Німеччині щеплення зробили понад мільйон людей, що становить лише трохи понад 1% від загальної чисельності населення.

У першу чергу препарат отримали постояльці будинків для літніх людей і люди, що працюють у сфері охорони здоров'я.

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава МЗС Німеччини виступив за привілеї вакцинованим від COVID 5.00 5 1
Політика / Європа
17.01.2021 546
Еще материалы раздела «Європа»