<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.04.2013 17:38 1781

Гостинний двір залишили забудовникам

Київська міськрада відмовилася скасувати передачу земельної ділянки на Контрактовій площі, 4, для реконструкції будинку Гостинного двору підприємству «Укрреставрація».

За скасування рішення про передачу земельної ділянки «Укрреставрації» проголосували 25 депутатів із необхідних 61.

Автором проекту рішення виступила голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Тетяна Меліхова, і за нього проголосували тільки депутати опозиційних фракцій.

Київрада також відмовилася підтримати ще один проект Меліхової про ініціювання перед Кабінетом міністрів передачі в комунальну власність будівлі Гостинного двору – за нього проголосували 38 депутатів, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Подібні проекти щодо Гостинного двору Меліхова вже вносила й раніше, однак Київрада не підтримала жоден із них.

20 вересня 2012 року Київрада передала "Укрреставрації" земділянку 1,02 га під будинком Гостинного двору на Подолі для його реконструкції під торгово-офісний центр із паркінгом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гостинний двір залишили забудовникам 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
17.04.2013 17:38 1781
Еще материалы раздела «Столиця»