<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2014 699

За час АТО з міліції звільнено майже 20 тис. співробітників

За час проведення антитерористичної операції на сході України звання співробітника міліції дискредитували майже 20 тис. співробітників, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Як знайти за нашими оцінками майже 20 000 осіб, які мають замінити міліціонерів, що дезертирують і дискредитували себе? Як реагувати на жахливі показники перевірок поліграфом співробітників, що надягли форму міліції, після трьох місяців паузи на Донбасі?» - написав міністр на своїй сторінці у Facebook.

«У будівлі МВС на командирських поверхах, та й загалом по управліннях - порожньо. Всі роз'їхалися, точніше - всіх відправив», - наголосив міністр.

За словами Авакова, наразі звільнені від бойовиків міста залишилися без місцевої влади й міліції. «Триває важка робота з відновлення системи порядку з урахуванням подій», - зазначив глава МВС.

Оценка материала:

5.00 / 1
За час АТО з міліції звільнено майже 20 тис. співробітників 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2014 699
Еще материалы раздела «Україна»