<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.01.2015 3568

Кличко повинен зупинити «вагони чорного налу» на парковках столиці

22 січня 2015 о 9:30 активісти партії Демократичний Альянс привезли під будівлю Київради «вагони чорного налу», який щодня незаконно збирають паркувальники на парковках Києва. Активісти виступають проти готівкових поборів за парковку та вимагають від Віталія Кличка припинити цю ганебну практику.

"Ми вважаємо, що незаконні побори в столиці час зупинити, це ганебна практика, яка не вкладається в концепцію європейського міста. Парковка в Києві має бути максимально комфортною, а здійснення платежів має відбуватися через платіжні термінали, і виключно коли у нас немає людського фактору, який часто спокушається на те, що кошти, отримані від власників автівок, не передати до бюджету, а передати собі", - заявив депутат Киїівради, голова партії "Демократичний Альянс" Василь Гацько.

На прес-брифінгу Василь Гацько презентував кампанію ДемАльянсу, яка допоможе Віталію Кличко зупинити незаконні побори на парковках.

"Для того, щоб зупинити незаконну схему достатньо вольового рішення Кличка. Керівництво КП Київтранспарксервіс підтвердило готовність виконати відповідне доручення міського голови.
Якщо в нього не вистачатиме сміливості, то ми йому допоможемо. За 10 днів ми розпочнемо загальноміські рейди. Разом з правоохоронцями й журналістами", - заявив Василь Гацько.

На сесії Київради фракція ДемАльянсу буде вимагати зупинити незаконні готівкові побори за паркування в Києві – це вагони чорного налу, які  їздять повз бюджет.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кличко повинен зупинити «вагони чорного налу» на парковках столиці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
22.01.2015 3568
Еще материалы раздела «Столиця»