<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
26.03.2015 12:37 1033

"Візз Ейр Україна" припиняє свою діяльність з 20 квітня

Wizz Air Holdings (разом з дочірніми компаніями, "Wizz Air" або "Група") повідомляє про те, що буде продовжувати реструктуризацію діяльності в Україні. З 20 квітня 2015 року, Wizz Air Hungary буде виконувати 8 рейсів в Україну та з України. 4 червня 2015 року відбудеться відкриття бази в Києві, на якій буде базуватись один літак Airbus A320. Також 20 квітня "Візз Ейр Україна", авіакомпанія, яка наразі виконує 16 рейсів двома літаками, припиняє свою діяльність.

Другий літак Airbus A320, який зараз базується в Києві, буде переміщено на нову базу Wizz Air в Кошице, Словаччина. Він буде виконувати рейси із Кошице до Мілану Бергамо та Шеффілд-Донкастера з початку червня 2015 року.

У продовження скорочення авіапарку "Візз Ейр Україна" у минулому році, необхідна подальша оптимізація та реструктуризація діяльності Wizz Air в Україні. Це пов’язано з нестабільністю у Східній Україні, девальвацією та нестабільністю місцевої валюти та впливом контролю обміну валюти. Wizz Air Hungary буде намагатись зменшити вплив даних факторів і дасть змогу Wizz Air залишатися однією з ключових авіакомпаній на українському ринку. Авіакомпанія буде готова до розширення діяльності в Украіні, коли ситуація на ринку покращиться.

Виконання таких рейсів буде продовжено

Київ - Будапешт

Рейс залишається без змін

Київ - Лондон Лутон

Рейс залишається без змін

Київ - Кельн

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ - Дортмунд

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ - Гамбург Любек

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ - Катовіце

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ - Ларнака

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ - Мюнхен Меммінген

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Пасажирам, які придбали білети на вказані вище рейси на дати з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary, яка виконуватиме ці рейси з 20 квітня. Із цими пасажирами авіакомпанія сконтактує для повернення вартості квитка або ж вони зможуть перебронювати квитки за початковою ціною (відповідно до "Гарантії вартості квітка Wizz Air").

Рейси, які не виконуватимуться

Київ - Барселона Жирона

Київ - Валенсія

Київ - Кутаїсі

Київ - Москва

Київ - Мілан Бергамо

Київ - Неаполь

Київ Венеція Тревізо

Львів - Мілан Бергамо

Львів - Неаполь

Львів - Венеція Тревізо

Авіакомпанія сконтактує з пасажирами цих рейсів, щоб забезпечити повернення повної вартості квитків.

Реструктуризація діяльності Групи в Україні і закриття "Візз Ейр Україна" не вплине суттєво на котирування акцій групи компаній в цьому та наступних фінансових роках.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Візз Ейр Україна" припиняє свою діяльність з 20 квітня 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
26.03.2015 12:37 1033
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»