<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
10.02.2017 788

НБУ сприятиме проведенню слідчих дій НАБУ по справі Катерини Рожкової

НБУ відреагував на заяву очільника Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) про можливе відкриття провадження щодо записів телефонних розмов заступника Голови НБУ Катерини Рожкової і надіслав свій коментар в редакцію Контракти.ua.

НБУ вважає, що об'єктивне та незалежне розслідування допоможе припинити маніпуляції та провокації, пов’язані з публікацією у ЗМІ записів телефонних розмов заступника Голови НБУ Катерини Рожкової.
Сподіваємося, що НАБУ встановить походження цих записів, а також зацікавлених осіб в їх оприлюдненні.

Як уже неодноразово наголошувалось, НБУ сприятиме проведенню слідчих дій та надаватиме відповідну інформацію для  всебічного та об’єктивного розслідування у разі відкриття подібного провадження, у тому числі щодо подій, які передували публікації записів телефонних розмов Катерини Рожкової.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ сприятиме проведенню слідчих дій НАБУ по справі Катерини Рожкової 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
10.02.2017 788
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»