<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення Українивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
23.03.2017 567

Сучасне опалення і твердопаливні котли

Загальносвітова тенденція, в ході якої щороку дорожчають традиційні джерела енергії, спонукає споживачів до пошуків альтернативи.

6669887425

Це особливо відчутно, коли мова заходить про опалення. Причинами такого стану речей є:

  • Опалення найбільш дорого обходиться для сімейного бюджету.
  • На відміну від інших видів комунальних послуг, його можна легко підігнати від свої потреби.
  • На ринку досить багато альтернатив центральному опаленню.

Якщо говорити про альтернативні варіанти створення тепла для будинку, найкращим виходом є котли на твердому паливі.

Сучасні підвиди установок для опалення

В цьому відношенні існує досить багато розробок, так що кожен може підібрати для себе найбільш відповідний варіант. Промисловість пропонує нашій увазі наступні види котлів на твердому паливі:

  • Котли твердопаливні звичайного різновиду. Вони відрізняються низькою ціною, простотою в монтажі і обслуговуванні, не мають особливих вимог до видів палива. Серед недоліків цієї різновидності найбільш відчутними є низька ефективність, відсутність можливості по регуляції температурного режиму.
  • Твердопаливні котли тривалого горіння. Найбільш привабливою особливістю цього типу є мінімальні потреби в обслуговуванні. Однієї закладки палива вистачає на значний строк. Якщо мова заходить про дрова, то строк їх горіння може сягати двох діб. Вугілля показує набагато кращі результати. Однієї закладки вистачає майже на п’ять днів. Це дуже зручно, особливо, коли господарі не мають часу чи змоги періодично наглядати до топки.
    Одні різновиди установок здатні працювати лише на дереві, їх раціонально купувати, коли є необмежений доступ до цього виду палива. Другий різновид працює майже на всіх видах твердого палива: вугіллі, торфі, брикетах, дровах чи інших органічних різновидах. Не рахуючи універсальність, цей підтип відрізняється і більш високою ефективністю. Ціна таких установок більша, ніж коли мова заходить про чисто дерев’яні варіанти.
  • Котли на твердому паливі в виді пеллет. В нас вони не дуже популярні, але не через свої недоліки. Дуже мало підприємств займається виготовленням самих пеллет. Завозити імпортну продукцію невигідно через високу вартість дороги, яка легко перекриває всі переваги установки. Але з часом, коли виробництво пеллет стане більш розповсюдженим, не виключений перехід багатьох споживачів на цей вид установок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сучасне опалення і твердопаливні котли 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
23.03.2017 567
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310