НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
27.01.2018 2433

Знайомство з системою радіохірургії для лікування раку та пухлин "Кібер-Ніж"

Автоматизована система радіохірургії Кібер-Ніж (CyberKnife Robotic Radiosurgery System) обробляє доброякісні утворення та пухлини раку по всьому тілу неінвазивним шляхом.

Robotic_CyberKnife

Технологічні поліпшення Кібер-Ножа дозволяють йому відстежувати і зосередитися на пухлини в режимі реального часу, навіть якщо пацієнт рухається. В цьому випадку, задля відстеження пухлини, пацієнту навіть встановлюють в деякі органи, як то легені чи простата, мітки з чистого золота. Як відбувається діагностика, підготовка до лікування та, власне, сама терапія, можна ознайомитися на сайті. CyberKnife (КіберНіж) забезпечує високі дози випромінювання з великою точністю, з мінімальною шкодою для прилеглих здорових тканин і усуває необхідність в інвазивній хірургічній операції.

Нехірургічний метод лікування раку, пропонований Кібер-Ножем (CyberKnife), проводиться точною і роботизованою "рукою", яка спрямовує лінійний прискорювач для випромінювання рентгенівських променів високої енергії. З діаметром менше 1 міліметра, пучок радіації виконує прицільну атаку на ракову пухлину, не зачіпаючи сусідніх клітин нормальних тканин. Наприклад, промінь може лікувати і видаляти пухлину хребта, не пошкодивши при цьому чутливого спинного мозку поблизу. Саме це і є точність.

Чим Кібер-Ніж виграє в порівнянні зі звичайними засобами променевої терапії, так це тим, що він має здатність до надточності. CyberKnife – це революційний метод неінвазивного видалення ракових і доброякісних пухлин і цей апарат надає можливість лікування навіть тих пацієнтів, до яких застосовується лікування хірургічним шляхом або складна пухлина не може бути вилікувана іншими засобами. Кібер-Ніж часто використовується для лікування у разі невиліковної пухлини і пороків розвитку, більшість з яких є недоступними для інших радіохірургічних і радіотерапевтичних систем. Через його малоінвазивну радіохірургію він в деяких випадках може бути використаний для підлітків або літніх пацієнтів.

Кібер-Ніж є найбільш прогресивним і точним в стереотаксичній радіохірургії. Стереотаксична радіохірургія полягає в спрямуванні випромінювання до пухлини і прилеглих тканин і являє собою досить новий метод лікування онкології і пухлини. Вона часто використовується для уповільнення зростання малих і глибоких пухлин головного мозку, які важко видалити хірургічним шляхом. Така терапія може бути використана для онкологічних хворих, які не в змозі перенести операцію, наприклад, люди похилого віку або ті, хто незадовільно себе почуває.

Там, де звичайна радіотерапія триває протягом тривалого часу і має ряд побічних ефектів, як нудота і втома, які тривають протягом тривалого часу після лікування, лікування Кібер-Ножем коротке, здійснюється амбулаторно і триває від 30 до 90 хвилин, в залежності від складності пухлини і її форми. Пацієнт не вимагає анестезії.

Відновлення відбувається на диво швидко, хворий отримує швидке полегшення від болю та інших симптомів.

Іншою перевагою, яке дає лікування Кібер-Ножем, це те, що він є дуже гнучким і маневреним. Його маневреність не має собі рівних серед звичайних систем випромінювання. Система Кібер-Ніж лікує рак простати (передміхурової залози), хребта, легенів, печінки, підшлункової залози, нарки та наднирника, метастази, пухлини або ураження мозку з будь-якого кута.

Кібер-Ніж постійно стежить за положенням пухлини, фіксує будь-які пухлини або рух пацієнта і автоматично коригує лікувальну обробку без необхідності переміщати пацієнта або переривати лікування.

Оценка материала:

5.00 / 2
Знайомство з системою радіохірургії для лікування раку та пухлин "Кібер-Ніж" 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
27.01.2018 2433
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 367
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 318
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 399
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 344
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 363