<
НОВИНИ ДНЯ: Чому Путін раптово заговорив про мир: експерт пояснив, чого прагне РФ  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  США пригрозили санкціями банку Raiffeisen через зв'язки з Росією, - Reuters  Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покараннявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
31.05.2018 516

Кондиціонер: незамінний для забезпечення комфорту і затишку прилад

В житловому будинку чи офісі, в квартирі чи торговому приміщенні кондиціонери вже стали незамінними пристроями, оскільки з настанням літа вони дарують справжню прохолоду, а окремі моделі восени та взимку здатні ще й обігріти приміщення. Про придбання оптимальної моделі кліматичного обладнання поведемо мову, оскільки поради спеціалістів не будуть зайвими в цьому питанні.

Основа функціонування кондиціонера

Кондиціонер працює на властивості рідини поглинати теплоенергію в результаті випаровування та виділення тепла при переході з газоподібного назад до рідкого стану. Такою рідиною виступає холодоагент фреон, здатний змінювати власний агрегатний стан. Ця властивість не залежить від температурних коливань і тиску в закритих системах.

Кліматичний агрегат переносить тепло з приміщення назовні, тобто до того місця, де розташовується конденсатор. Функціонування компресора забезпечує рух холодоагента по контурах.

Потужність, яку споживає кондиціонер

Кількість кіловатів, що споживаються кондиціонером, дорівнює, в середньому, третині від охолодження повітря чи від його нагрівання. Висновок з цього: кіловат електроенергії, який витрачається пристроєм, повертається до споживача виділеними 2,5-3 кіловатами тепла чи холоду.

Варто зауважити, що витрачається енергія не на нагрівання повітря чи його охолодження, а на те, щоб перенести холод або тепло з вулиці в кімнату. Це означає, побутовим кондиціонером, який має потужність охолодження в два кіловати споживає для цього всього 0,65-0,7 ват електроенергії. Кліматична техніка може вмикатись в звичайну побутову розетку. Її придбання е абсолютно безпроблемним, якщо звернутись для цього в Інтернет маркет кондиціонерів ЕСПО.

mobilnyj-kondicioner

Режим функціонування кондиціонерів

Будь-яка модель кондиціонера має спеціально визначений режим роботи, який складається з таких операцій:

  1. Охолодження - пристрій циклічно вмикається і вимикається, чим забезпечується збереження необхідного температурного рівня (інвертори мають свій специфічний режим). Реальні показники відхиляються віз встановленого рівня – на рівні 0,5 процента.
  2. Обігрівання – здатність кондиціонера працювати в двох режимах має відповідну відмітку в документації. Агрегати використовуються практично весь рік. Вартість таких кліматичних приладів більша, ніж ціна традиційних, але це окупається вигідною і ефективною функціональністю.
  3. Вентиляція – кондиціонери забезпечують вентиляцію приміщень, хоча дехто і вважає, що вони лише охолоджує. Повноцінно подається свіже повітря в кімнати канальними моделями, частково віконними пристроями. Звичайні настінні агрегати виконуючи вентиляцію, розганяють і очищають повітря в приміщенні.
  4. Осушення – для уникнення осідання на предметах конденсату варто вмикати кондиціонер в режимі осушення. Вологість зменшується і при використанні режиму охолодження. Правда, лише при осушенні конденсат прибирається без значного зниження температурного рівня в приміщенні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кондиціонер: незамінний для забезпечення комфорту і затишку прилад 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
31.05.2018 516
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 322
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326