<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
17.07.2018 708

Державні закупівлі та публічні торги за допомогою электронної площадки SmartTender

В державних закупівлях беруть участь держструктури і різні підприємства. Вони бувають допороговими і надпороговими.

державні закупівлі

До допорогових відносяться ті закупівлі, в рамках яких купується товар на суму, що не перевищує 200 000 гривень, а також види робіт, сумарна вартість яких не більше 1,5 млн. гривень. Вартість надпорогових закупівель перевищує ці цінові показники. Існує три можливих порядку їх здійснення:

  • відкриті торги;
  • конкурентний діалог;
  • переговорна процедура.

За участі в надпорогових торгах замовник має право відхилити найбільш економічно вигідну пропозицію учасника на підставі невідповідності кваліфікованим вимогам пропозиції або у разі відсутності наданого з боку учасника забезпечення тендерної пропозиції.

Державні закупівлі онлайн

Сьогодні державні закупівлі та публічні торги можуть відбуватися в онлайн-режимі. Все це можливо завдяки роботі електронної торгової площадки SmartTender. Її функціонування є абсолютно прозорим, що дозволяє створити всі умови для того, щоб процес торгів став зрозумілим і доступним для його учасників. Це сприяє організованому і результативному їх проведенню.

Робота майданчика сприяє визначенню справедливої ринкової ціни на товари, вона виступає в якості надійного інструменту, який дозволяє мінімізувати корупційні ризики.

Основні переваги електронної торгової площадки

SmartTender являє собою комплекс технічних і інформаційних рішень, що дозволяють забезпечити взаємодію продавця і покупця з використанням електронних каналів зв'язку на кожному етапі проведення операцій.

Використання електронного майданчика дає можливість істотно заощадити час, мінімізувати вплив на процес закупівель з боку людського фактору. При цьому всі угоди відбуваються на умовах прозорості та відкритості.

Ще один плюс полягає в підвищенні якості закупівель та їх оперативності. Взяти участь в торгах через SmartTender можна, перебуваючи у будь-якій точці світу. Для цього достатньо мати доступ до Інтернету. Скористатися можливостями електронного майданчика можуть представники будь-якого виду бізнесу, умови лота і його вартість не мають обмежень. Специфіка роботи сайту дозволяє аналізувати економічну ефективність закупівельної діяльності, що особливо важливо для холдингів і великих корпорацій.

Крім цього, робота з майданчиком підвищує точність планування завдяки отриманню результатів аналізу, спрямованих на визначення рівня потреб в товарноматеріальних цінностях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Державні закупівлі та публічні торги за допомогою электронної площадки SmartTender 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
17.07.2018 708
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310