<
НОВИНИ ДНЯ: Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
07.08.2018 322

Якщо треба знайти клініку або лікаря, скористуйтеся сервісом «Лікарні»

З проведенням медичної реформи в українців з'явилася можливість обирати поліклініку, спеціаліста або діагностичний центр, в якому вони будуть отримувати послуги, самостійно.

doctor2

Пацієнти мають можливість звертатися в державні медичні установи або піти до приватної клініки чи фахівця.У даний час на Україні працює величезна кількість поліклінік, клінік, медичних та діагностичних центрів, лабораторій, тому обрати найбільш підходящий варіант для обстеження та лікуваня нелегко. Скоротити час пошуку допомагають спеціалізовані інтернет-сервіси, зокрема портал «Лікарні».

Людям, яким необхідна термінова медична допомога, досить складно знайти фахівця того медичного спрямування, яке їх цікавить, або обрати лікаря, який надає послуги за доступною вартістю. Інтернет-сервісом може скористатися і той, хто шукає клініку або діагностичний центр, послуги якого будуть відповідати індивідуальним критеріям. Онлайн-ресурс «Лікарні» також надає послугу швидкого запису до лікаря, в діагностичний або медичний центр.

Серед переваг пошуку фахівців за допомогою сервісу «Лікарні» слід зазначити:

  • зручний інтерфейс (шукати фахівця можна в розділах «Діагностика», «Лікарі», «Хвороби», «Клініки»);
  • можливість отримати актуальну інформацію про акції, скориставшись якими можна заощадити на оплаті послуг;
  • доступ до матеріалів у розділі «Статті», в якому представлені публікації провідних фахівців у галузі медицини та просто цікаві факти;
  • можливість скористатися допомогою компетентних консультантів;
  • можливість записатися до фахівця в будь-який зручний час.

Обрати спеціаліста буде простіше, якщо скористатися рейтингом, якій постійно оновлюється. В інформаційній базі сервісу представлені діагностичні центри і лабораторії, скориставшись послугами яких пацієнти спростять і прискорять процес вибору лікаря або медичного закладу. Слід зазначити, що онлайн-ресурс пропонує інформацію виключно про фахівців і установи, які працюють за ліцензією і надають послуги високої якості. Тож з ним ви можете бути впевнені в тому, що вашим обстеженням і лікуванням займатимуться справжні професіонали. «Лікарні» – ваш надійний помічник і мудрий порадник у питаннях, які стосуються здоров'я. Цікавтеся досягненнями у галузі медицини, дізнавайтеся щось нове для себе, займайтеся профілактикою і по можливості не хворійте.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якщо треба знайти клініку або лікаря, скористуйтеся сервісом «Лікарні» 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
07.08.2018 322
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 87
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 299
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310