<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
13.01.2010 22:48 12631

Виборчий телемарафон на «5 каналі»

17 січня на «5 каналі» стартує телемарафон «Президентські вибори-2010». Він розпочнеться о 8.00 в день голосування і закінчиться рівно за добу, о 8.00 18 січня.

 

«П’ятий» запропонує глядачам інформаційно насичений 24-годинний ефір, протягом якого в найоперативнішому режимі висвітлюватимуться усі головні події виборчої доби.
Зранку «Час новин» виходитиме щогодини, а починаючи з 12.00 випуски зі свіжими новинами, які в ефірі презентуватимуть Тетяна Даниленко, Катерина Кельбус, Олег Дейнека та Ігор Татарчук,  з’являтимуться  щопівгодини.  Протягом марафону в рамках цих випусків відбуватимуться прямі включення безпосередньо з виборчих дільниць – з останніми повідомленнями кореспондентів про хід голосування. Зокрема, буде показано голосування самих кандидатів у Президенти.
Також важливою складовою телемарафону стане висвітлення перебігу виборів у регіонах України, корпункти «П’ятого»» знаходитимуться  на прямому зв’язку  зі  студією каналу. Оперативна  інформація надходитиме й з-за кордону, що надасть змогу відстежити процес голосування українських громадян у різних країнах світу.
З 15.00 в ефірі «5 каналу» стартують гостьові дискусійні студії. В обговоренні найгостріших проблем навколо Президентських виборів-2010 візьмуть участь політики, юристи, політологи, авторитетні громадські діячі. У гості до Мирослави Барчук, Яни Конотоп, Павла Кужеєва, Романа Чайки, Лариси Губіної, Святослава Цеголка будуть запрошені так само кандидати у Президенти України.
О 20.00 в рамках спільного проекту «5 каналу» та «Інтер Медіа Консалтинг» відбудеться трансляція наживо з конференц-залу інформаційного агентства, під час якої буде оголошено результати екзит-полу, здійсненого провідними українськими соціологічними організаціями.
Після закриття виборчих дільниць, з 20.00 марафон перейде в активнішу стадію. Кореспонденти «П’ятого» включатимуться з оперативними повідомленнями з ЦВК та штабів головних кандидатів на президентську посаду. Ведучі разом з гостями студії стежитимуть за перебігом процедури підрахунку голосів і робитимуть перші прогнози та висновки стосовно можливих переможців виборчої кампанії-2010.
«П’ятий» - єдиний серед українських телевізійних каналів, що пропонує глядачам найбільш повну та об’єктивну інформаційну картину найголовніших подій. Базуючи свою роботу з першого дня існування на принципах прозорості та збереження демократичних стандартів, ефір «5 каналу» і надалі залишається незаангажованим майданчиком для дискусій.

Оценка материала:

4.71 / 7
Виборчий телемарафон на «5 каналі» 4.71 5 7
Прес-релізи / Інше
13.01.2010 22:48 12631
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 326
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 370
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 329