<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росіївсі новини дня
Прес-релізи
Інше
05.11.2018 439

Яка пральна машина збереже колір та якість вашого одягу?

Сучасний ринок побутової техніки вражає різноманітністю моделей пральних машин. Вони перетворюють трудомісткий процес прання в необтяжливе заняття, що займає небагато часу, адже всі процеси автоматизовані.

Встановлені виробниками на пральні машини ціни залежать від багатьох параметрів, в тому числі від кількості програм прання та наявності додаткових функцій. Широкий вибір моделей та виробників пральних машин Ви знайдете в інтернет магазині - https://zhuk.ua/washing-machines/

Споживачам пропонуються моделі пральної техніки з різним типом завантаження, габаритними розмірами, вагою сухої білизни, яку одночасно можна загрузити для прання.

Масу завантаження, яка може бути від 2,5 до 7 кілограмів, слід обирати з урахуванням кількості членів сім’ї.

Якість віджиму забезпечується кількістю обертів барабана за хвилину та діапазоном можливих регулювань. Для якісного віджиму достатньо максимального показника 1000 – 1200 обертів/хвилину та кроку регулювання в 100 – 200 обертів.

Вибираючи пральну техніку слід звернути увагу на клас енергоефективності приладу. Найбільш економно споживають електроенергію агрегати класу А.

Для виготовлення бака машини для прання використовують нержавіючу сталь або поліматеріали. Моделі з баком із нержавійки мають більш високу вартість, але й термін служби таких машин значно довший.

Сучасні моделі пральних машин надають можливість користувачам самостійно обирати температуру прання та швидкість віджиму. Пральна техніка оснащена набором автоматичних програм прання. Достатньо вибрати тип тканини, а температурний режим та час прання машина вибере самостійно. При цьому забезпечується дбайливе ставлення до завантаженого одягу, зберігається його форма та колір.

У пральних машинах передбачено режим швидкого прання, додаткове полоскання, можливість роботи при половинному завантаженні.

Для виробів із вовни та делікатних матеріалів існує спеціальний режим прання, коли барабан машини не крутиться, а погойдується, це оберігає одяг від деформацій. Реверсне обертання барабана забезпечує ефективне розчинення прального порошку.

Машини з іонами срібла активно знезаражують воду, прання в такій машині може здійснюватися при більш низьких температурах, з використанням меншої кількості мийних засобів.

Вибираючи пральну машину не слід очікувати однакових показників якості від дорогих й дешевих моделей. Найбільш якісними та довговічними являються моделі англійського, шведського та німецького складання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Яка пральна машина збереже колір та якість вашого одягу? 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
05.11.2018 439
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 81
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 299
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310