<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
01.02.2010 12:15 5223

Fitch отозвало рейтинги "Стирола"

Сегодня Fitch Ratings отозвало рейтинги ОАО "Концерн Стирол": долгосрочный рейтинг дефолта эмитента ("РДЭ") "B-" с "Негативным" прогнозом и краткосрочный РДЭ "B".

Рейтинги отозваны в связи с отсутствием достаточной информации. Fitch больше не рейтингует данного эмитента и не проводит по нему анализ, говорится в сообщении агентства.

ОАО "Концерн "Стирол" - крупнейший в Украине производитель азотных минеральных удобрений, полистиролов и лекарственных препаратов.

Оценка материала:

4.60 / 5
Fitch отозвало рейтинги "Стирола" 4.60 5 5
Бізнес / Ринки та компанії
01.02.2010 12:15 5223
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»