<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.04.2019 633

Види фарбопультів

Краскопульт (пульверизатор) є невеликим ручним пристроєм, за допомогою якого на будь-яку поверхню розпорошується фарба або інша рідина. Розпилення проводиться за допомогою нагнітається під певним тиском повітря. Зовнішній вигляд фарбопульта в якійсь мірі схожий на пістолет з курком і обладнаний невеликою ємністю для рідини, яка може перебувати зверху або знизу даного пристрою.

Інший вид пристрою - це довга металева трубка, на кінці якої вбудовано сопло для розпилення фарби.

Bиди фарбопультів

На даний момент існує два основних види фарбопультів:

1. Пневматичні. В основному використовуються професійними малярами. За допомогою їх виконується найякісніша фарбування.

2. Механічні (ручні). Мають форму подовженого циліндра, в який вбудований плунжерний насос. До корпусу приєднуються два шланга, один для закачування фарби в ємність, інший для її подачі до розпилювальні сопла вудки.

Пристрій

Незалежно від того, пістолет це або вудка, фарбопульти практично складаються з одних комплектуючих елементів, які можуть відрізнятися тільки по розташуванню на інструментах:

1. Рукоятка. Служить для утримання пульта в руках і певних маніпуляцій під час розпилювання рідини.
2. Бачок для рідини. Може перебувати на пістолеті або в деякому віддаленні (варіант для вудки). Існує і переносний бачок, який одягається на спину оператора.
3. Курок. Відкриває клапан подачі розпилюється рідини на сопло.
4. Сопло. Спеціальний отвір, через яке проводиться розпорошення. Є знімним елементом розпилювальної головки.
5. Регулятор тиску. Встановлено на верхній задній частині пістолета. Використовується для регулювання тиску повітря.
6. Запірний кран. Вбудовується над важелем регулятора тиску. З його допомогою регулюється подача рідини.

Що потрібно враховувати при виборі?

Вибираючи краскопульт, слід враховувати багато певних чинників - це вид рідин, які планується розпорошувати (фарба, білила, розчинник і т. П.), Їх в'язкість. Необхідну якість роботи (якщо це буде фарбування) і кваліфікацію оператора.

Якщо вже є повітряний компресор, то краскопульт слід вибирати з урахуванням його потужності або навпаки, спочатку краскопульт, а потім компресор.

Наша компанія пропонує купити повітряний компресор від відомих виробників FIAC, AIRCAST, ALUP, REMEZA, EKOMAK з доставкою по Львову, Львівській області та інших містах України транспортними компаніями.

Обов'язково перевірити, чи можна у вподобаної моделі провести регулювання подачі фарби, а також форму і напрямок струменя. Також бажано потримати обраний інструмент в руці для перевірки зручності роботи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Види фарбопультів 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
01.04.2019 633
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310