<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
22.02.2010 13:38 9390

Лучшее время для покупки Mazda

Mazda открывает сезон уникальных цен для своих покупателей!


Официальный импортер и дистрибьютор Mazda в Украине ДП «АВТО Интернешнл» объявляет о начале грандиозной распродажи склада автомобилей выпуска до 2010г. во всей дилерской сети!

 

С 20 февраля 2010г.*, по всей Украине,  цены на японское качество и динамичный драйв становятся доступнее.

Лучшее время для покупки Mazda – снижение цен  до   -22%!

 

Время обрести крылья вместе с Mazda! Теперь модели Mazda CX-9, Mazda CX-7, Mazda6 SW, Mazda5, Mazda BT-50, Mazda3 и Mazda2 по беспрецедентным  ценам ждут своих будущих владельцев в салонах дилерской сети Mazda в Украине.

 

 

Приобрести автомобиль можно как за наличный расчет, так и воспользовавшись уникальным кредитным предложением с  процентной ставкой от 0% в гривне и гарантированным сохранением такой ставки на весь период действия кредита вне зависимости от возможных изменений курсов и других условий.

 

Приобретая автомобиль Mazda, новый владелец получает полный спектр услуг, в том числе бесплатную поддержку «Mazda assistance» (помощь в дороге) на протяжении двух лет с момента покупки.

 

Детальную информацию можно получить на сайте www.mazda.ua или в любом салоне дилерской сети ДП «АВТО Интернешнл».

 

 

* Распродажа действует до последнего автомобиля на складах дилеров.

 

 

 

# # #

за дополнительной информацией обращайтесь:

 

Пресс служба

ДП «АВТО Интернешнл»

 

Оценка материала:

3.86 / 7
Лучшее время для покупки Mazda 3.86 5 7
Прес-релізи / Авторинок
22.02.2010 13:38 9390
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 370
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370