<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
23.02.2010 17:09 11297

Проживи каждый литр с Honda CR-Z: проект в проекте

В рамках конкурса Live Every Litre, компания «Honda Украина» подготовила для украинских СМИ собственный проект. Помимо участия на общих основаниях в европейском конкурсе, журналисты смогут сами оказаться в роли судей и выбрать лучший сюжет будущего путешествия для экипажа Honda CR-Z, правда, по условию конкурса выбор предстоит сделать среди историй своих украинских коллег.


 

Что получает победитель?

Победитель украинского конкурса, безвозмездно, то есть даром, получит в личное пользование GPS-навигатор Garmin Nuvi 765 T


Обладатели второго и третьего места получат фирменные часы от Honda CR-Z

 

4 шага к победе

  1. Зарегистрируйтесь на сайте www.liveeverylitre.com
  2. Пришлите нам свой регистрационный ник на адрес georgiy.onyschuk@gmail.com
  3. На сайте конкурса опишите свое будущее путешествие, гонку или испытание гибрида Honda CR-Z в Европе. Прием заявок открыт до 15 марта 2010 года
  4. 16 марта мы предложим вам проголосовать за одну, с Вашей точки зрения, самую интересную историю, написанную другим украинским журналистом

 

По результатам голосований, независимо от результатов европейского конкурса, определяется победитель украинского тура, анкета которого наберет большинство голосов.

 

Победитель украинского конкурса имеет все шансы стать дважды победителем – и поехать в путешествие своей мечты на гибриде Honda CR-Z! Для повышения шансов, ваша анкета должна быть написана на одном из европейских языков: английском, французском, немецком, итальянском либо испанском.

 

Читайте больше на http://www.honda.ua/company/news/one/Prozhyvy_k.html и www.liveeverylitre.com

Оценка материала:

3.29 / 7
Проживи каждый литр с Honda CR-Z: проект в проекте 3.29 5 7
Прес-релізи / Авторинок
23.02.2010 17:09 11297
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 367
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370