<
НОВИНИ ДНЯ: Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робитивсі новини дня
Бізнес
Економіка
29.10.2019 519

Зеленский провел кадровые изменения в НКРЭКУ

Президент Владимир Зеленский провел кадровые изменения в Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ).

Об этом говорится в указах президента.

В частности, Зеленский назначил Алексея Магду, Валерия Тарасюка, Ольгу Бабий и Руслана Кайдаша членами НКРЭКУ. Их назначили временно на 3 месяца.

Также он уволил Александра Формагея и Евгения Маглеваного из Нацкомиссии. До этого они сами написали заявление об отставке.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленский провел кадровые изменения в НКРЭКУ 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
29.10.2019 519
Еще материалы раздела «Економіка»