<
НОВИНИ ДНЯ: Сікорський: Путін може закінчити війну за п'ять хвилин  "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
05.03.2010 18:02 16536

ПРОЕКТ «ВГАДАЙ І ВИГРАВАЙ!» 5 городов Украины стали уникальной ареной для презентации нового Renault Fluence

15 марта компания «Рено Україна» будет подводить итоги беспрецедентной акции «Вгадай і вігравай», которая проводилась в 5 крупнейших городах Украины: каждый желающий с 12 по 26 февраля мог угадать марку и модель автомобля, спрятанного в коробке.

На центральных площадях Киева, Львова, Донецка, Днепропетровска и Одессы были выставлены гигантские коробки, в которых был спрятан автомобиль – и каждый желающий мог, заглянув в отверстия коробки, угадать марку и модель этого автомобиля.

 

И уже 26 февраля 2010 года секретная коробка была снята и теперь каждый имеет возможность удостоверится в правильности своего ответа – в теперь уже прозрачной коробке находится новая и знаковая для украинского рынка модель - Renault Fluence (Флюэнс).

 

Заполнившие анкету на месте проведения акции или через Интернет на сайте www.carinbox.com.ua получили возможность стать финалистами акции, в результате которой один из счастиливчиков выиграет Renault Fluence. 15 марта компания «Рено Украина» в присутствии средств массовой информации выберет путем жеребьевки победителя и будущего владельца первого нового автомобля Renault.

 

На 26 февраля по мини-сайту  www.carinbox.com.ua зарегистрировано более 36.000 уникальных посетителей. Из них немногим более 8 000 ответили правильно.

 

Печатных анкет было заполнено 14 000 шт. с 19 по 26 февраля. Пока окончательных результатов нет.

 

О подробностях розыграша и определении победителя компания «Рено Украина» сообщит участникам акции и представителям прессы дополнительно.

 

 

 

Контактное лицо для медиа: Ирина Гон, директор по связям с общественностью компании «Рено Украина», тел.+38044 490-28-86 моб.+38050 352-68-86; е-mail: irina.gon@renault.com

 

Оценка материала:

3.00 / 7
ПРОЕКТ «ВГАДАЙ І ВИГРАВАЙ!» 5 городов Украины стали уникальной ареной для презентации нового Renault Fluence 3.00 5 7
Прес-релізи / Авторинок
05.03.2010 18:02 16536
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 381
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 303
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370