<
НОВИНИ ДНЯ: Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудутьсявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
23.03.2020 1017

Модний одяг для дівчаток від народження до 12 років

Сьогодні ми підготували для вас цікавий матеріал про останні новинки та тренди одягу для вашої малечі.

Мода немає віку, тож не дивуйтеся, коли ваша маленька донечка захоче придбати собі сучасний дитячий одяг для дівчаток.

Сьогодні ми підготували для вас цікавий матеріал про останні новинки та тренди одягу для вашої малечі.

Модні тренди дитячої моди 2020

Ми чудово розуміємо вас, любі батьки: певно, кожен з вас мріє одягати свою маленьку дівчинку у самі якісні, стильні та оригінальні речі. Тож зараз охоче допоможемо вам у цьому та розповімо, які тренди моди для дівчаток віком до 12 років будуть самими актуальними у цьому сезоні:

  • Точнісінько як у мами

Любі матусі, згадайте себе у віці вашої доньки. Певна річ, ви мріяли бути схожою на власну маму: вбиратися у ті самі сукні, спідниці та кофтинки. Зараз дитячий одяг для дівчаток дає змогу кожній маленькій модниці втілити цю мрію, одягнувши на себе речі, що ніби копіюють вироби для дорослих.

  • Сукні, як у рекламі

Зараз у моді простота та зручні речі. Саме тому більшість сучасних українських дизайнерів втілюють це у своїх колекціях. Придивіться до суконь зі спідницею у формі трапеції. Також актуальними будуть волани та фатин у якості прикраси образу вашої донечки.

  • Зручні джемпери та жилети

Зараз вони не мають щільно облягати фігуру. Найбільш актуальні вироби — в форматі oversize. Як і у випадку з сукнями, їх також можуть прикрасити рюшами або воланами.

  • Костюми та комплекти

Ви, мабуть, помітили, наскільки популярними знову стали велосипедки для дорослих. Цей тренд знайшов своє відображення і серед виробів для малюків. Придивіться до комплектів з лосинами на весну, та з велосипедами — для літньої спеки.

  • Тільки натуральні матеріали

Мода, звичайно, дуже мінлива річ. А от здоров’я важливе завжди. Дійсно, жодні батьки не хочуть, щоб у їх чарівної принцеси були прояви алергії, почервоніння або подразнення. Саме тому наш вибір — якісний дитячий одяг для дівчаток, виготовлений з комсомольського трикотажу.

  • У моді свіжі відтінки

Придивіться до гардероба блакитного, рожевого, сірого, салатового, фіолетового та білого кольорів. А якщо маленька леді полюбляє вироби із зображенням різних персонажів з мультфільмів, це також не проблема й має попит серед дівчаток.

Стильний дитячий одяг для дівчаток у 2020 році

Переходимо до найцікавішого: де саме можна знайти сучасні якісні та оригінальні речі для дівчинки, які будуть актуальними у 2020 році?

Рекомендуємо завітати до інтернет-магазину ТМ Вікторія Стиль. Продукція цього бренду — яскравий приклад втілення усіх основних трендів цього року:

  • виключно натуральні тканини та якісні лекала;
  • стильні фасони та яскраві кольори;
  • і ще один приємний бонус — демократичні ціни на всі речі.

Дитячий одяг для дівчаток Вікторія Стиль подарує донечці 100% комфорту, зручності та впевненості у собі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Модний одяг для дівчаток від народження до 12 років 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
23.03.2020 1017
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 326
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326