<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
12.09.2007 17:02 34862

Страхова компанія “Вексель” – серед 100 кращих компаній України

Провідний український бізнес-рейтинг “ТОП-100. Кращі компанії України” визнав СК «Вексель» однією з найкращих компаній України. На підтвердження високої позиції компанії “Видавництво “Економіка” вручило СК «Вексель» відповідний сертифікат.

Це досягнення демонструє беззастережне втілення стратегії компанії – лідера на страховому ринку України. Сьогодні страхова компанія “Вексель” пропонує найкращі умови страхування як завдяки першокласним фінансовим показникам, так і з огляду на високопрофесійну кадрову політику. Вкотре підтверджено правильність вибору більш як 100 тисяч підприємств та громадян з усіх регіонів України, які є клієнтами страхової компанії “Вексель”.

 

Довідка про компанію
Страхова компанія «Вексель» заснована Промінвестбанком у 1994 році та ось вже більш як 13 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування. Статутний фонд компанії складає 33 млн. грн., а активи перевищують 190 млн. грн.

Оценка материала:

3.57 / 7
Страхова компанія “Вексель” – серед 100 кращих компаній України 3.57 5 7
Прес-релізи / Інше
12.09.2007 17:02 34862
Еще материалы раздела «Інше»