<
НОВИНИ ДНЯ: Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабаху  Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порціївсі новини дня
Бізнес
Економіка
20.01.2021 587

В Україні створять фондовий ринок капіталів

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль анонсував створення Фондового ринку капіталів, який допоможе Україні стати успішною країною.

Про це він сказав під час засідання уряду в середу, 20 січня.
"Один із ключових кроків, без якого Україна не зможе стати успішною країною, це створення сприятливих умов для функціонування ринку капіталів, або фондового ринку. Це те, що є у всіх наших успішних сусідів, та й взагалі це те, що відрізняє успішні країни від неуспішних", - заявив глава Кабміну.
Шмигаль наголосив, що введення цього ринку є одним із пріоритетів Кабміну.
"Те, що у нас ще не було такого ринку - велика втрата для української економіки. І цей факт я особисто вважаю економічним злочином проти нашої держави", - додав прем'єр.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні створять фондовий ринок капіталів 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
20.01.2021 587
Еще материалы раздела «Економіка»