НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Бізнес
Економіка
21.01.2021 484

Світовий банк надасть Україні кошти на закупку вакцини від COVID-19

Світовий банк надасть Україні допомогу у 2,5 мільярда гривень на закупівлю вакцин від коронавірусу.

Про це заступниця міністра охорони здоров’я Світлана Шаталова повідомила під час пресбрифінгу 21 січня, передає Інтерфакс-Україна.

"Україна отримає кошти на закупівлю вакцин від COVID-19. Таку допомогу надає Світовий банк. Близько 2,5 млрд грн планується виділити для нового проєкту "Екстрене реагування на COVID-19 і вакцинацію в Україні", - сказала вона.

"Відповідні переговори проводяться між Радою виконавчих директорів Світового банку та урядом України з грудня 2020 року. В рамках підготовки проєкту буде врахована впроваджена стратегія проведення вакцинації", - додала Шаталова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Світовий банк надасть Україні кошти на закупку вакцини від COVID-19 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
21.01.2021 484
Еще материалы раздела «Економіка»