<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
02.02.2021 526

Війна на Донбасі: п’ять обстрілів, без втрат

1 лютого російські найманці п’ять разів порушили режим припинення вогню: вели вогонь біля Авдіївки, Пищевика, Новомихайлівки та Південного.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, біля Авдіївки окупанти відкривали вогонь з автоматичного станкового, ручного протитанкового та підствольного гранатометів. Неподалік Пищевика бойовики вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а неподалік Новомихайлівки – зі стрілецької зброї.

Окрім того, поблизу Південного російсько-окупаційні війська порушували тишу з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Від початку поточної доби, 2 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: п’ять обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
02.02.2021 526
Еще материалы раздела «Україна»