НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Бізнес
Економіка
03.02.2021 627

У Мінфіні заявили, що грошей для виплати субсидій вистачить

Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що виділених коштів з держбюджету досить для виплати субсидій. Хоча на субсидії передбачено стільки ж, скільки і в 2020 році.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

"Ми заклали таку ж суму коштів, як і в 2020 році. Ніхто їх не зменшував. Де-факто були зміни бюджету, і ті кошти, які були зекономлені, були використані на інші напрямки. Для нас принципове питання, чи потрібно шукати (кошти на субсидії. - ред.), тому що зараз у нас ще січень не закінчився, а вже все чогось шукають. Шукати потрібно, коли дійсно для цього є передумови. 36,6 млрд - достатньо коштів, щоб закінчити цей опалювальний сезон і зрозуміти, чи є необхідність в наступному опалювальному сезоні порушувати питання про перегляд програм субсидій », - зазначив міністр.

Він підкреслив, що поки немає необхідності переглядати програму субсидій, оскільки коштів більш ніж достатньо.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Мінфіні заявили, що грошей для виплати субсидій вистачить 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
03.02.2021 627
Еще материалы раздела «Економіка»